1xbet betist supertotobet
Bugun...



Yerli ve milli PUSAT, Antalya BilimFest’te

TÜMOSAN’ın Türkiye’nin yerlilik oranı en yüksek askeri aracı olarak geliştirdiği Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç PUSAT, Dokumaparak'ta 19-20-21-22 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 2. Antalya Bilim Festivali’nde ziyaretçilerle buluşuyor.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2023 14:24

Yerli ve milli PUSAT, Antalya BilimFest’te

Türk Savunma Sanayisinin en önemli firmaları arasında yer alan TÜMOSAN’ın yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği PUSAT, Dokumaparak’ta 19-20-21-22 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 2. Antalya Bilim Festivali’nde sergilenecek. Yüksek teknoloji ürünlerinin yer alacağı BilimFest, milli gururumuz Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç PUSAT’ı ziyaretçilerle buluşturacak.

PUSAT, TÜMOSAN tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen motor, şanzıman, güç aktarma organları, süspansiyon gibi alt sistemlerin kullanıldığı, yüksek yerlilik oranına sahip 4x4 hafif sınıf zırhlı taktik aracıdır. Modüler yapısı sayesinde farklı ihtiyaçları karşılayacak şekilde uyarlanabilmekte, ayrıca yeni varyantları kısa süre içerisinde geliştirilip üretilmektedir. PUSAT, özgün tasarımı ve yüksek yerlilik oranı ile savunma sanayinde Türkiye’nin gücünün önemli bir göstergesidir.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI