1xbet betist supertotobet
Bugun...



Tütüncü, emekçi kadınlar buluşmasında

Dünya Kadınlar Günü’nde, Antalya’nın iş kadınları ve STK temsilcilerine seslenen Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Nice kahramanların hayatlarına odaklanıldığından görülen tablo şudur; Nerede değişime, dönüşüme imza atmış bir erkek varsa, emin olun onun arkasında güçlü bir kadın iradesi, güçlü bir duruş vardır. “ dedi.

facebook-paylas
Tarih: 08-03-2024 15:59

Tütüncü, emekçi kadınlar buluşmasında

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, hayatın her alanında olduğu gibi sivil toplum kuruluşlarında ve iş hayatında önemli işlere imza atan kadınlarla bir araya geldi. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenlenen İş Kadınları ve STK temsilcileri buluşmasına, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’de katıldı. Tütüncü, “Başımızın tacı hanımefendiler.”diyerek, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde bir arada olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

HANIMEFENDİLER HAYATLARI GÜZELLEŞTİRİYOR
“Bazı kavram, sevgi ve ilgilerin bir günle tanımlanmasına prensip olarak karşı olduğunu belirten Tütüncü, “Yılın 365 günü hayatımızı güzelleştiren, toplumumuzu hayatta tutan hanımefendilere selam olsun.” dedi. Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan anneler gününe de değinen Tütüncü, “Benim için her zaman anneler günüdür.” diyerek, bu çok yoğun programlarının arasında dahi annesini arayarak, hayır duasını aldığını söyledi.

GÜÇLÜ BİR KADIN İRADESİ VARDIR
Tütüncü, “Nice kahramanların hayatlarına odaklanıldığından görülen tablo şudur; “Nerede değişime, dönüşüme imza atmış bir erkek varsa, emin olun onun arkasında güçlü bir kadın iradesi, güçlü bir duruş vardır. “ dedi. 15 yıllık belediye başkanlığında kadınların iş hayatındaki üstün başarısına tanık olduğuna değinen Tütüncü, “Hanımefendilerin eli nereye değerse, orası cennet bir köşeye dönüyor. Şehir yönetiminde bu böyle… Kadının kararlı duruşu, iradesi eğer kente sağlıklı bir şekilde yansıyorsa, orada güzellik oluyor, bereket oluyor. 2009 yılında belediye başkanı olduğumda Kepez’in 3 tane temel problemi vardı. İmar ve şehircilik, mülkiyet, yatırım problemleri vardı. 15 yıl önce bu 3 tane temel problemin başına hanımefendi kardeşlerimizi görevlendirdim. Ve bu hanımefendi kardeşlerim 15 yıl boyunca hep benimle beraber çalıştılar. Geldiğimiz noktada mülkiyet problemlerini geride bırakmış, imar ve şehircilik problemlerini neredeyse sıfırlamış, yatırımlar konusunda eserlerle dolu bir Kepez, var. Ben buradan 3 hanımefendiye, ekiplerine ve belediyemizi anne şefkati ile kadın zarafeti ile güzelleştiren bütün hanımefendilere şükranlarımı sunuyorum. “diye konuştu.

KADIN ELİNİN DEĞECEĞİ ÇALIŞMALAR
Antalya’nın altın çağında kadınlara yönelik yapılacak çalışmalara da değinen Tütüncü,“İşte! yepyeni bir dönemin arifesinde şehre kadın elinin daha güçlü değeceği bir mekanizmayı oluşturmak ve bu mekanizmadan elde edilecek verimi de, şehre bir vizyon olarak armağan etme niyetindeyiz. Kepez’de olduğu gibi, 1 Nisan’dan itibaren bunu siz değerli hanımefendilerle birlikte yapacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.  

ANTALYA’NIN ALTIN ÇAĞI ANAHTARI
Tütüncü’ye konuşmasının ardından bugüne kadar kadın kooperatiflerine verdiği desteklerden dolayı ANKA Kadın Girişimci Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Fevziye Erkan ve kooperatif yönetimi tarafından, Antalya’nın altın çağı anahtarı teslim edildi. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI