1xbet betist supertotobet
Bugun...



Kötü günler geride kaldı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından belediyede işe alınan ve 1 ay sonra iş akdi sonlandırılarak işten çıkarılan depremzede Mehmet Kamçı, yaşadığı zorlukların ardından hayatını yoluna koydu. Kamçı Ailesi, Muratpaşa Belediye Başkan A. Adayı Songül Başkaya’yı evinde ağırladı. Deprem süreci sonrasında Antalya’ya geldiklerinde Başkaya’nın kendisine çok fazla destek olduğunu belirten Kamçı, Başkaya’ya teşekkür etti.

facebook-paylas
Tarih: 22-12-2023 14:12

Kötü günler geride kaldı

6 Şubat 2023 depreminde oğlunu ve gelinini, çok sayıda akrabasını kaybeden Mehmet Kamçı,  3 torunu ve eşi ile Antalya’ya gelmişti. 5-6 Ay gibi bir süre Antalya Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında kalan Mehmet Kamçı, eşi ve 3 torunu, Kepez ilçesinde kiralık ev tutmuştu. Hakan Tütüncü ile sokakta karşılaştığını ve durumunu O’na anlattığını ifade etmesinin ardından Tütüncü, Kamçı’ya belediyede iş vermişti. Mehmet Kamçı 1 aylık çalışmasının ardından ‘Yüksek yaşı’ sebebiyle işten çıkarılmıştı. Konuyu Antalya gündemine taşıyan Akdeniz Gerçek Gazetesi’nin haberi sonrası Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, konuya hassasiyet ile yaklaşarak Kamçı’yı Konyaaltı Belediyesi’nde işe almıştı. Uzun süredir Konyaaltı Belediyesi bünyesinde çalışan Mehmet Kamçı, işinden ve hayatından memnun olduğunu belirtti. Antalya’da yaşamaya başlayan Kamçı’ya yeni tuttuğu ev sonrası ilk ziyareti CHP Muratpaşa Belediye Başkan A. Adayı Songül Başkaya yaptı. Mehmet Kamçı’nın Kepez Belediyesi’nde yaşadığı mağduriyet sonrası Başkaya’nın kendisine çok destek olduğunu ve Konyaaltı Belediyesi ile görüşerek mağduriyetini aktardığını hatırlattı.

“YENİ BİR HAYAT İÇİN ANTALYA’YA GELDİK”
Deprem sürecinde çok fazla acı yaşadığını ve torunları için mücadele ettiğini dile getiren Kamçı, “10 saniyede tüm hayatım değişti. Oğlumu, gelinimi ve akrabalarımı kaybettim. Antalya’ya yeni bir hayat için geldik. Torunlarımın geleceği için mücadele ediyorum. Antalya’ya gelince karşıma Songül Hanım gibi iyi insanlar çıktı. O zor süreçte bana çok yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Hayatımızı yoluna koymamıza çok yardımcı oldu. Semih Başkan’a durumu anlattı, sağolsun Semih Başkan da bize çok değer verdi. Songül Hanım’a hem kendim hem torunlarım hem de eşim adına çok teşekkür ediyorum. Bana kimse sizin yaklaştığınız gibi yaklaşmadı ve yardım etmedi. Bu konuda sizin hakkınızı ödeyemem. Size sonsuz teşekkür ederim” dedi.

“MEHMET BEY VE AİLESİ İÇİN ÇOK MUTLUYUM”
Kamçı’nın hayatının yolunda olmasına sevindiğini ifade eden Songül Başkaya, “Mehmet Bey ve ailesi 6 Şubat depreminin ardından büyük acı yaşadı. Milyonlarca yurttaşımız evinden oldu. Çok zorlu süreçler yaşandı. Biz elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. Mehmet Bey de bu zorlu süreci yaşayan yurttaşlarımızdan birisiydi. Mücadelesini gözümle gördüm. Kayıpları için de çok üzüldük ama maalesef bu konuda kimsenin elinden bir şey gelmez. Bu zor süreçlerin ardından hayatının yolunda olduğunu gördüğümde çok sevindim. Mehmet Bey ve ailesi için çok mutluyum. Sevgiler paylaştıkça çoğaldığı gibi acılar da paylaştıkça azalır” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI