1xbet betist supertotobet
Bugun...



Konyaaltı’ndaki işletmelere yılbaşı denetimi

Konyaaltı Belediyesi yılbaşı öncesi, restoran ve alkol satışı yapan işletmelere yönelik denetim gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 30-12-2023 14:37

Konyaaltı’ndaki işletmelere yılbaşı denetimi

Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi kafe, bar, restoran ve alkol satışı yapan yerlere yönelik denetimlerini artırdı. Vatandaşların daha güvenli alış veriş yapabilmeleri için denetimlerini aralıksız sürdüren Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerinin genel temizliği, vatandaşa sunulan gıdaların son tüketim tarihleri ve hijyen durumu, iş yeri açma ve çalışma ruhsatları gibi unsurlarda denetim yaptı.

VATANDAŞIN SAĞLIĞI VE HUZURU ÖNCELİĞİMİZ
Konyaaltı halkının sağlığı ve huzurunun öncelikleri arasında olduğunu belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, vatandaşların yılbaşı dolayısıyla yapacakları alışverişlerinde sıkıntı yaşamamalarını amaçladıklarını söyledi. Başkan Esen, “Yaptığımız denetimlerde işletme sahiplerinden daha dikkatli ve titiz olmalarını rica ediyoruz” dedi.

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALIŞVERİŞ YAPABİLİRLER
Yılın 365 günü Konyaaltı ilçe sınırları içerisinde bulunan ve gıda satışı gerçekleştirilen bütün iş yerlerinde rutin denetimler gerçekleştirdiklerini belirten zabıta memuru Murat Aksu, yılbaşı haftası olması nedeniyle denetimleri sıklaştırdıklarını aktardı. Yapılan denetimlerin, halkın sağlıklı ve hijyenik bir şekilde beslenebilmeleri için yaptıklarını söyleyen Aksu, “Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla gıda alışverişi yapabilmeleri için, ilçe sınırları içerisindeki bütün işletmelerimize yönelik denetimlerimiz devam edecek” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI