1xbet betist supertotobet
Bugun...



Cumhuriyet’in 100. yılında bu yapılamaz

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Galatasaray-Fenerbahçe 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının Cumhuriyet’in 100. yılında Suudi Arabistan’da yapılmak istenmesine tepki gösterdi. Başkan Esen, “Milli ve manevi değerlerimizin başka ülkelerin kamuoyu ve organları tarafından tartışılmaya açılmış olması bizler için kabul edilebilir değildir” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 05-01-2024 10:23

Cumhuriyet’in 100. yılında bu yapılamaz

Konyaaltı Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Gündem maddelerine geçilmeden önce konuşan Başkan Esen Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Galatasaray-Fenerbahçe 2023 Turkcell Süper Kupa finalinde 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh' pankartı ve Atatürk tişörtlerine izin verilmemesine tepki gösterdi. Esen, “Milli ve manevi değerlerimizin başka ülkelerin kamuoyu ve organları tarafından tartışılmaya açılmış olması bizler için kabul edilebilir değil. Biz bunu son derece yanlış buluyoruz. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gösterdiği tepkiyi de açıkçası haklı buluyoruz. Gerek iktidar gerek de muhalefet anlamında bunu doğru bulan kimse yok. Bu yönden ülkemizi veya devletimizin manevi şahsiyetini ilgilendiren hiçbir konuda dışardan yapılacak hiçbir müdahale ve eleştiriye açık değiliz. Kapalı olduğumuzu, buna her zaman reaksiyon göstereceğimizi söylemek istiyorum’’ dedi.

ŞEHİTLERE RAHMET DİLEDİ
Meclis toplantısında teröre lanet okuyan Başkan Esen, Irak’ın kuzeyinde gerçekleşen terör saldırısında 12 şehidin olmasını üzüntü ile karşıladıklarını belirterek, “Maalesef verdiğimiz şehitler nedeniyle içimiz yandı. Ben şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Bir daha böyle hain saldırıların, terörden dolayı can kayıplarının yaşanmamasını diliyorum’’ dedi.

BAŞKAN ESEN YENİ YILI KUTLADI
Yılın ilk meclis toplantısında 2024 yılına yönelik temennilerini de dile getiren Başkan Esen şöyle konuştu: “2024 yılının insanlığa hayır, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum. Bizim insanlar olarak gayret etmemiz gerekiyor. Sadece temennide bulunmak yetmiyor. Bu anlamda gerek Konyaaltı gerek Antalya gerekse de ülkemize, huzurun, sağlığın ve bolluğun hakim olması için, hepimize çalışmak için gayret ve güç diliyorum” diye konuştu. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI