1xbet betist supertotobet
Bugun...



Sümer'den Esnafa ‘Prestijli Caddeler” Müjdesi!

Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleriyle iftar sofrasında buluştu. Kepez’in yüz akı 100 projeyi esnaflarla paylaşan Sümer, “Kepez'de cazibe merkezi olacak prestijli caddeler yapacağız. En az 3 farklı bölgede cephe çalışmalarıyla, arastalarıyla, turizm çarşılarıyla, yerel esnafımızın turizm geliri de elde edebileceği prestijli caddeler oluşturacağız” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-03-2024 07:09:41 Tarih: 16-03-2024 15:01

Sümer'den Esnafa ‘Prestijli Caddeler” Müjdesi!

Kepez Belediye Başkan Adayı Av. Rıza Sümer, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Üçkapılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yüksel Uzun, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy ve berber esnafının katılımıyla, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde iftar programı düzenledi. Sümer, konuklara berber esnaflarına özel hazırlattığı traş önlüğünü dağıttı.

“Milletimizin Emanetçisi Olmaya Talibiz”
Rıza Sümer, konuşmasına Ramazan ayının millete, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyerek başladı. İftar sofralarının birlik ve beraberliği pekiştiren, paylaşmanın, sevginin ve hoşgörünün simgesi olduğunu söyleyen Sümer, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Kişiler veya kurumlar toplumların mutlu olmalarında bir vesile kaynağıdır. Yüksel Başkanımın yaptığı çalışmalar, esnafımızın hayatına dokunan çalışmalar. Yine belediye başkanının yapması gereken çalışmalar da insana dokunan çalışmalar olmak zorunda. Bir haneyi mutlu etmek, bir insanın mutluluğuna vesile olmak, sonra toplum için çalışmak, elini taşın altına koymak en önemli görevlerden. Biz hep bu istikamette ilerliyoruz. Birinci düsturumuz şu, Yaradılanı Yaradan’dan ötürü sevmek, ikinci düsturumuz da şu, millete efendi değil hizmetkar olmak. Aslında ahilik kültürü de böyledir değil mi? Dünyada eşi benzeri olmayan bir kültür, Ahilik. Seçimler, makamlar gelip geçici, kalıcı olan milletimiz, esnafımız, vatandaşlarımız. Belediye Başkanı diye bir meslek yok. Biz, devletimizin kurumlarında milletimizin emanetçisi olmaya talibiz. Bildiğiniz gibi ben de hukukçuyum. Talip olduğumuz konu medeniyetimizin temsil edilmesidir. Geri kalmış, icraat üretmeyen belediyeler ister istemez medeniyetimizin gidişatını da yavaşlatıyor.”

“Seçmen Profilinin Farkındayız”
Av. Rıza Sümer, yerel seçim turboslot sonrası hayata geçirecekleri projeleri tüm kesimlerden gelen taleplere göre oluşturduklarını açıkladı. Seçmen profilinin bilinç düzeyinin farkında olduklarına dikkat çeken Sümer, “Türkiye'nin seçmen profili belki de dünyanın hiçbir yerinde olmadığı kadar bilinçli! Vaatlerimizden, söylediğimiz sözlerden afişlerimize, afişlerimizden kullandığımız sloganlara kadar halkımız her şeye dikkat ediyor. Hakan Tütüncü başkanımız “Antalya'nın Altın Çağ başlıyor” diyor. Biz de “Türkiye Yüzyıl'ı Kepez'in Yüzyılı olacak” diyoruz. Burada bir hedef koyuyoruz. Bizim yönetim anlayışımıza göre, 5 yıllık planlar yeterli olmaz, daha vizyoner düşünmek durumundayız. Yüz yıllık projelerimizi gerçekleştirmeye, mahallelerimizden başlayacağız. Ülkemiz 100 yıllık hedeflerine koşarken, Kepezimiz geride kalamaz. 6 Mart'a kadar tüm kesimlerle, tüm vatandaşlarımızla, esnafımızla, gençlerimizle, aklınıza gelecek tüm sektörlerle istişareler yaparak projelerimizi hazırladık.  Bir belediye başkanının yapması gereken tüm görevleri özetledik. AK Parti seçim beyannamesi ve Türkiye Yüzyılı ilkelerine dikkat ederek hazırlık yaptık. 3 ana tema belirledik, ‘İnsan, şehir, çevre” diye konuştu.

Esnafa ‘Prestijli Caddeler” Müjdesi
Rıza Sümer, proje çalışmalarında esnafları da unutmadıklarının altını çizerek, Şehircilik başlığı altında oluşturdukları projeler hakkında detaylı bilgi verdi Sümer, “Dünyanın marka şehirleri prestijli caddeleriyle anılıyor. Kepez'de cazibe merkezi olacak prestijli caddeler yapacağız. En az 3 farklı bölgede cephe çalışmalarıyla, arastalarıyla, turizm çarşılarıyla, yerel esnafımızın turizm geliri de elde edebileceği prestijli caddeler oluşturacağız. Ailelerinizi ve çocuklarınızı da unutmadık. Kreş sayımızı 7’den 17’ye çıkartacağız. Ailelerin kullanımına açık olacak şekilde kapalı ve açık yüzme havuzlarımızın sayısını arttıracağız. Kepez Tekstil markasını kuracağız, bu marka çatısı altında, ihracata yönelik ürünler üreterek, fabrikamızda yüzde 90 kadın istihdamına yer vereceğiz. Bu da yetmiyor, kadınlarımızın yarısından fazlası için, evlerinde çalışabilecekleri imkanları sağlayacağız. Haftanın 3 günü çocuklarımızın kahvaltısı bizden, hem besin değeri yüksek çörekleri, hem içeceklerini ücretsiz bir şekilde ikram edeceğiz. Okulların etrafında hem trafik yoğunluğu bakımından hem de güvenlik açısından olağanüstü güvenlik tedbirleri alacağız. Cadde üzerinde yer alan ve trafiğin yoğun olduğu ilkokullarda zabıtalarımızı görevlendirerek, öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak için özellikle okul giriş-çıkış saatlerinde teyakkuzda olacağız” dedi.

Program, Rıza Sümer’in berber esnafıyla toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI