1xbet betist supertotobet
Bugun...



Vaatlerinden biri de ''Teleferik Kepez'di! Mesut Kocagöz tutuklandı!

Antalya'da yaşanan 1 kişinin hayatını kaybettiği teleferik faciası sonrasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı. Tutuklananlar arasında ANET'in eski yöneticisi, Kepez'in yeni belediye Başkanı Mesut Kocagöz de var.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-04-2024 22:56:48 Tarih: 15-04-2024 11:26

Vaatlerinden biri de ''Teleferik Kepez'di! Mesut Kocagöz tutuklandı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Gözaltına alınan teleferik hattını işleten firma ile teleferik hattının bakım ve onarımından sorumlu firmanın yetkilileri ve çalışanlarının da aralarında yer aldığı 14 şüpheliden 5’i tutuklanmış, 8 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilmiş, 1 kişi de serbest bırakılmıştır. Hepimizi üzen olayla ilgili adli soruşturma tüm yönleriyle titizlikle sürdürülmektedir" açıklamasını yaptı.

Tutuklananlardan birinin eski ANET yöneticisi ve şimdi CHP'li Kepez Belediye Başkanı olan Mesut Kocagöz olduğu öğrenildi.

Son beş yıldır ANET’in Yönetim Kurulu Başkanlığını ve Genel Müdürlüğü’nü yürüten Kocagöz’ün yerel seçimlerde Kepez ilçesine de bir teleferik vaadinde bulunduğu ortaya çıkmıştı. Kocagöz "Teleferik Kepez" adındaki projenin tanıtım videosunu sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

betwild spor bahisleri






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI