1xbet betist supertotobet
Bugun...



Ödülü Ankara’da aldı

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı’nca (TÜRÇEV) üst üste 9 kez değer görüldüğü ‘En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri’ ödülünü Ankara’da düzenlenen törenle aldı.

facebook-paylas
Tarih: 11-03-2024 18:01

Ödülü Ankara’da aldı

TÜRÇEV, her yıl ‘Mavi Bayrak Programı’ kapsamında gerçekleştirilen çevre eğitim ve bilgilendirme etkinliklerinin değerlendirmesi sonucu verdiği ‘En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri’ ödüllerinin sahiplerine takdim edildi.

TÜRÇEV 30. Yıl Kutlaması kapsamında, Ankara’da gerçekleştirilecek ödül töreninin açılış konuşmasını TÜRÇEV Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Turizm Bakanı Doç. Dr. Abdulkadir Ateş gerçekleştirdi. Ateş, çevre konularındaki farkındalığın ve bilincin artırılması konusunda en büyük gücün eğitim olduğunu belirterek, “Eğitime çok önem vereceğiz. Bu konuda hocalarımıza, medyamıza çok büyük önem düştüğüne inanıyoruz. Eğitim, eğitim yine eğitim diyoruz” diye konuşu. Törende, Muratpaşa Belediyesi üst üste 9’uncu kez değer görüldüğü ‘En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri’ ödülü de verildi.

ÖDÜL GETİREN ÇALIŞMALAR
Muratpaşa Belediyesi’ne ödül getiren çalışmalar arasında +0,5 Akdeniz’in Geleceği Çalıştayı ve Çevre Etkinlikleri, iklim portalında ücretsiz olarak yayınlanan çalıştay bildiri kitapları, iklim portalı, Falezler Bizim Evimiz Projesi, Kaleiçi Yat Limanı deniz dibi temizliği, Falezler kıyı bandı yamaç temizlikleri, Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Öğrenciler Sürdürülebilir Ekoloji Kampı, Bahçede Yaşam Var etkinlikleri, Dönüştüren Kadınlar ve Dönüştüren Sahne etkinlikleri, okullarda çevre, geri dönüşüm eğitimleri ve geri dönüşüm tesislerine teknik inceleme gezileri yer alıyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI