1xbet betist supertotobet
Bugun...



Konyaaltı'nda türkü gecesi

Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından gerçekleştirilen “Türkü Formunda Besteler” konseri beğeni topladı. Konser sonunda vatandaşlar koristleri dakikalarca ayakta alkışladı.

facebook-paylas
Tarih: 18-12-2023 10:13

Konyaaltı'nda türkü gecesi

Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun düzenlediği “Türkü Formunda Besteler” konseri Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Şefliğini Soner Mızrak’ın yaptığı Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu konserde, Türkü formunda bestelenen eserleri seslendirdi. Koronun, “Ömür Dediğin”, “Güz mü Geldi Rengin Soluk”, “Sağım Yalan Solum Yalan”, “Asılsız Güzele Gönül Bağlama”, “Felek Sen Ne Feleksen” gibi sevilen eserleri seslendirmeleri izleyicilerin beğenisini topladı. Konser sonunda vatandaşlar, koristleri ve orkestra üyelerini dakikalarca ayakta alkışladı.

VATANDAŞIN İLGİSİNDEN MUTLUYUZ
Konyaaltı ilçesinde yaptıkları kültür ve sanat programlarına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Hafta sonu Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde Türk Halk Müziği Koromuzun ‘Türkü Formunda Besteler’ konserine vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. İlçemizde belediyemiz tarafından organize edilen kültür ve sanat programlarımıza vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor.  Konserlerimiz, tiyatrolarımız ve bunlar gibi kültür ve sanat programlarımız artarak devam edecek” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI