1xbet betist supertotobet
Bugun...



EMS Fıtness ile KENDİNİ SEV!

Konyaaltı-Hurma Mahallesinde hizmet vermeye başlayan EMS FITNES Hurma mahallesi 252 sokak Mert Otuzaltı Sitesi B blok no27/1 de Tecrübeli Antrenör ve Eğitimciler eşliğinde sizi arzu ettiğiniz fiziksel görünümünüze kavuşturuyor.

facebook-paylas
Tarih: 03-04-2024 11:05

EMS Fıtness ile KENDİNİ SEV!

Sağlıklı yaşamın anahtarı EMS Fıtness
Antalya-Konyaaltı Hurma Mahallesinde hizmet vermeye başlayan EMS Fıtness salonu Kilo Verme, Sıkılaşma, Dayanıklılık Artırma, Esneklik Artırma, Selülit Giderme, Güçlenme,  Postür Düzeltme Kas Merkezli Bel ve Sırt Ağrısı Giderme konusunda hizmet veriyor

Marka Sahibi ve Antrenör Gözdem Gürbüzoğulları Hurma Mahallesinde hizmete geçirdikleri salonun büyük ilgi gördüğünü ve büyük yoğunluk yaşandığını belirtti. Gürbüzoğulları, “Yoğun iş hayatında ertelenen sağlıklı yaşam aktiviteleri maalesef tam olarak yerine getirilememekte” dedi

Hurma  Mahallesi için büyük fırsat
Gürbüzoğulları, “Hareketsizlik genellikle çeşitli hastalıklara ve sağlıkta bozulmalara neden oluyor. Spor yapabilmek buna zaman yaratabilmek artık günümüzde çok özel çabalar olduğundan EMS Fıtnes belirttiğimiz konuları yerine getiremeyenler için büyük bir fırsat” diye konuştu.



Kendini Sev!
Antrenör ve Marka Sahibi Gürbüzoğulları, “KENDİNİ SEV Mottosu ile hizmet verdiğimiz salonumuzda  EMS fitness, Electrical Muscle Stimulation (EMS) teknolojisini kullanmaktayız.  Bu egzersiz yönteminde, vücuda düşük seviyede elektriksel uyarım verilir ve bu uyarım kasları hareket ettirir. EMS fitness, geleneksel egzersizlere ek olarak kasları daha yoğun bir şekilde çalıştırmayı amaçlar” dedi

Elektrik sinyalleri ile…
Gürbüzoğulları, “EMS etkileri belirtilen şikayet ve taleplere göre faaliyete geçirilir ve kısa sürede sonuç alınır. Özellikle  Kas Merkezli Bel ve Sırt Ağrısı Giderme de  Elektriksel Kas Uyarımı (EMS), kasları çalıştırmaktadır. Normal antrenmanlarda, beyin kas hareketlerini kontrol etmek için elektrik sinyalleri gönderir. Ancak EMS ile yapılan antrenmanlarda, beyin tarafından gönderilen sinyallere ek olarak kaslara doğrudan elektrik akımı verilir. Bu sayede kaslar daha yoğun bir şekilde çalışır.



Daha az efor, yüksek performans
EMS yöntemi, kasları daha az efor harcayarak daha yüksek bir performansla çalıştırmayı sağlar. Örneğin, normal antrenmanlarla elde edilebilecek bir performansı EMS ile kısa bir sürede elde etmek mümkündür. Bu nedenle, haftada bir kez 20 dakikalık bir EMS seansı yaparak spor yapmanın ve kaslarınızın keyfini çıkarabilirsiniz” dedi.



EMS Fitnessin Etkileri
Zayıflama

EMS fitness ile egzersiz yöntemi, kasları yoğun bir şekilde çalıştırarak metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını teşvik eder. Aynı zamanda, vücut kompozisyonunu iyileştirir ve kas kütlesini artırırken yağ kaybını sağlamaktadır.

Sıkılaşma
EMS fitness, kasları yoğun bir şekilde çalıştırarak kas dokusunu artırır ve vücudu sıkılaştırır. EMS egzersizi sırasında kas liflerine verilen elektriksel uyarılar, kasların daha güçlü ve daha sıkı olmasını sağlar. Bu sayede, vücut hatlarının belirginleşmesi ve daha fit bir görünüm elde edilmesi mümkün olabilir.



Dayanıklılık Artırma
EMS fitness, vücut dayanıklılığını artırmak için etkili bir egzersiz yöntemidir. Bu egzersiz, kasları yoğun bir şekilde çalıştırarak dayanıklılığı artırır. Elektriksel uyarılarla kas liflerine doğrudan etki edilmesi, kasların daha hızlı bir şekilde güçlenmesini ve dayanıklılığını artırmasını sağlar.



Salon şube sayısı artırılacak
Firma ve İşletme Müdürü Emre Akı ise EMS Fıtness ile tanışanların bu adımının alışkanlığa dönüştüğünü söyledi. Emre Akı salonlarının şubelerini Hurma da çoğaltacaklarını da sözlerine ekledi.









Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI