1xbet betist supertotobet
Bugun...



Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Lansmanı Kepez’de yapıldı

Kepez’de Dokuma Modern Sanatlar Galerisinde düzenlenen Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Lansmanı’nda konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bu organizasyon ile Antalya’mızın tanıtımına kıymetli bir katkı ortaya koymuş, hem de Türk sporuna Türk gençliğine çok kıymetli bir katkı sunmuş olacağız.” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 16-01-2024 09:07

Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Lansmanı Kepez’de yapıldı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 65 ülkeden 750 sporcunun katılımıyla 21 Nisan’da Antalya EXPO 2016 alanında gerçekleştirilecek olan Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Lansmanı’na katıldı. Antalya Valisi Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Atletizm Federasyonu Asbaşkanı ve Dünya Atletizm Takımlar Yürüyüş Şampiyonası CEO’su Arif Alpkılış katıldığı lansmanda konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu etkinliğin kent tarihi bakımından son derece anlamlı olduğunu söyledi. Başkan Tütüncü, “Antalya dünyanın en güzel yerlerinden birisidir. Antik çağların merkezi, medeniyet birikimimizin medeniyet tarihimizin şekillendiği çok önemli kadim merkezlerdendir. Antalya’nın son yıllarda öne çıkan özelliklerinden biriside; uluslararası organizasyonlara başarıyla ev sahipliği yapması da Antalya’nın değişik başarı hanesinin en parlak noktalarından birisidir. Antalya olarak çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Beden terbiyesi bakımından, spor bakımından temel branşlardan biri olan atletizmi konu alan bu etkinlik 21 Nisan’da bütün dünyanın spor çevrelerinin gözünün kulağının da Antalya’da olacağı gösteriyor. Bu organizasyon şehrimizin tanıtımına büyük bir katkı sağlarken aynı zamanda da Türkiye’mizin, Milli sporcularımızın uluslararası alanda başarılar ortaya koyması bakımından da önemli bir basamak olduğu açıkça görülüyor. Bütün bunların yanında Antalya’nın dünya sahnesine çok daha güçlü bir şekilde çıkacağı yüzyıl Türkiye yüzyılı…Türkiye yüzyılında Antalya’ya biçilen bu vizyonun, bu misyonun en somut başlangıçlarından birisinin de bu olacağını özellikle ifade etmek isterim.” dedi.

KEPEZ BELEDİYEMİZ EN GÜZEL ŞEKİLDE FORSE EDECEK
Kepez’in Antalya’nın en büyük ilçesi olduğunu belirterek sözlerine devam eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez son 15 yılda inanılmaz atılımlar gerçekleştirdi. Bugün Antalya’mızın ev sahipliği yaptığı böyle bir organizasyonu Kepez Belediyemiz en güzel şekilde forse edecek ve buda Kepez’in nereden nereye geldiğinin çok açık bir resmi. Bu organizasyonun Türkiye’ye kazandırılmasında destekleri olan Atletizm Federasyonumuza ve saygıdeğer asbaşkanımıza, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, bu fikri bizimle paylaşan Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan Bey’e teşekkür ederim. Sayın Valimizin destek ve önderliğinde devletimizin bütün imkanlarını en güzel şekilde kullanmak suretiyle hem Antalya’mızın tanıtımına kıymetli bir katkı ortaya koymuş olacağız, hem de Türk sporuna Türk gençliğine çok kıymetli bir katkı sunmuş olacağız. Bizde Kepez Belediyesi olarak dünya şampiyonasına ev sahipliği yapmak onurunu aziz bir hatıra olarak kalbimizde saklayacağız. Ben başarılar diliyorum. Organizasyonun tamamlandığı son dakikaya kadar şahsım ve ekibim hem bakanlığımızın hem de federasyonumuzun yanı başındadır. “ diye konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI