1xbet betist supertotobet
Bugun...



Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil oldu!

Aksu Belediyesi geleneksel yağlı pehlivan güreşlerinin bu yıl 8.si düzenlendi. Yüzlerce kişinin katılımıyla yapılan yağlı pehlivan güreşlerine bine yakın sporcu katıldı. Kıran kırana geçen güreşleri finalde Cengizhan Şimşek ile güreşen Mehmet Yeşil Yeşil kazanarak altın kemerin sahibi oldu.

facebook-paylas
Tarih: 09-10-2023 14:04

Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil oldu!

Aksu Belediye Başkanı, güreş komitesi başkanı Halil Şahin’in, güreş komitesi üyeleri Emin Bal, Hakkı Çoşgun, Osman Sarı, Aksu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, Başkan Yardımcısı Arif Tatar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen geleneksel yağlı pehlivan güreşleri muhteşem bir organizasyonla tamamlandı.

Güreşlere, iki dönem güreş ağalığı yapan Şahin Harun Kırbıyık, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, İbrahim Ethem Taş, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, MHP Milletvekili Hilmi Durgun, MHP önceki dönem milletvekili Nesrin Ünal, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, MHP İl Başkanı Onur Temel, BBP İl Başkanı Murat Barış, AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, MHP İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Adıgüzel İner, BBP İlçe Başkanı Durmuş Gökmen, Aksu Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Emre Aydoğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Recep Bal, CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız başta olmak üzere siyasi parti temsilcileri, kamu kurumları temsilcileri ve çok sayıda güreş sever katıldı.

Güreşleri izlemeye gelen KKTC Tempo Savunma Sanatları Federasyonu Milli Takım Başkanı Mehmet İngenç, güreş ağası Harun Şahin Kırbıyık’a ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e plaket taktim etti.

Güreşlerin 2023 yılı ağalığını, iki yıldır güreş ağası olan Şahin Harun Kırbıyık aldı. Kıran kırana geçen mücadeleler sonrasında üçüncülükleri İsmail Balaban ile Kürşat Korkmaz, ikinciliği Cengizhan Şimşek alırken altın kemerin sahibi Aksulu sporcu Mehmet Yeşil Yeşil oldu.

Altın kemeri kazanan Yeşil Yeşil’i kutlayan Başkan Şahin, “Güreşlerimizin bu yıl sekizincisini gerçekleştirdik. Güreş sahamızda bine yakın sporcumuzu ağırlarken, tribünlerde de çok sayıda güreş severler bizlerle birlikte oldu. Ata sporumuza her zaman sahip çıktık. Bu yıl da güzel bir organizasyonla güreşlerimizi gerçekleştirdik. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI