1xbet betist supertotobet
Bugun...



Başkan Böcek: "Antalya'yı metro ile tanıştıracağız"

Sivil toplum kuruluşlarının konuğu olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, ihaleye hazır olan 4. ve 5. Etap raylı sistem projeleriyle gelecek dönemde Antalyalıları yerin 30 metre altından gidecek metroyla tanıştıracaklarını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 06-03-2024 17:54

Başkan Böcek:

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları buluşmalarına devam ediyor. Başkan Böcek, Döşemealtı İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği, Salı Sanayici ve İş İnsanları Grubu, Otobüsçüler Odası ve Antalya Ticaret Platformu üyeleri ile bir araya gelerek, hizmet ve geleceğe dönük projelerini anlattı. 5 yıl boyunca kimseyi ötekileştirmeden, ortak akılla Antalya’ya hizmet ettiklerini belirten Başkan Böcek, gelecek dönemde Antalya’nın yarınlarını inşa ederken de kent dinamikleri ile birlikte hareket ederek, ilk günkü azim ve kararlılıkla ortak akıl çizgisinden ayrılmadan çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

4. ETABIN 5.5 KM’Sİ YER ALTINDAN
Yeni dönemde 4. ve 5. etap raylı sistem projeleriyle Antalya’yı metro ile tanıştıracaklarını söyleyen Başkan Böcek, 4 Etap Raylı Sistem Hattı’nın ihaleye hazır olduğunu açıkladı.

18 kilometrelik 4. Etap raylı sistemin Sarısu Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nda gerçekleşeceğini anlatan Başkan Muhittin Böcek, “18 kilometrelik hattın 5.5 kilometresi Migros Avm’den itibaren 30 metre altından gidecek. Günlük yaşam devam edecek. Özellikle iş çıkışı, stadyumda oynanan maç çıkışı zamanında oluşan sıkışıklık azalacak” dedi.

KONYAALTI- KUNDU’YA BAĞLANACAK
Başkan Böcek, Antalyalının hızlı ve rahat ulaşım sistemi için gereken son adımını 5. Etap Konyaaltı Lara-Kundu Raylı Sistem Hattı ile atacaklarını belirtti. Toplam hat uzunluğunun 22 kilometre olacağını söyleyen Başkan Böcek, 18 istasyonuyla hizmet verecek 5. Etap Raylı Sistem Projesi’nin 6 km’lik kısmının trafiği aksatmadan yerin 30 metre altından yürütülerek tamamlanacağını aktardı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI