Bugun...



Antray küçük kitapseverleri ağırladı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yürüttüğü "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında öğrenciler Antray'da kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 11-05-2024 11:53

Antray küçük kitapseverleri ağırladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Ulaşım A.Ş.’ye bağlı Antray minik kitapseverleri ağırladı. Ellerinde kitaplarıyla 3.Etap Varsak-Müze etabı Gazi durağında Antray’a binen Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri Müze durağına kadar yolculuk yaptı. Yolculuk boyunca kitap okuyan öğrenciler, hazırladıkları renkli pankartlarla da kitap okumanın önemine dikkat çekti.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR
Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul İlkokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Baki, etkinlik için kendilerine destek veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Baki, “Milli Eğitim Bakanlığı ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuz 3. sınıf öğrencileri ile tramvayda kitap okuma etkinliği düzenlemeye karar verdik. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Ulaşım A.Ş. yetkilileri ile yaptığımız görüşme sonucunda bizlere güzel bir imkan sağladılar. İstasyonlarda ve tramvay içerisinde öğrencilerimizin güvenliği sağlanarak çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz hem kitap okudu hem de kitap okumanın dikkatine dikkat çekti. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ULAŞIM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI