1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri ve Çocuklar, Kültür ve Sanatla Buluştu

Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Antalya Olgunlaşma Enstitüsü iş birliğiyle düzenlenen "Geleneksel Çocuk Atölyesi ile Zarafet Akademisi" etkinliğinde, üyeler ve çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Antalya Olgunlaşma Enstitüsü'nün Kaleiçi Merkez binasında gerçekleştirilen etkinlikte, gazeteciler, çocuklar ve gençler geleneksel sanatlarla buluşarak kültür ve sanat dolu bir gün geçirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-02-2024 02:31:46 Tarih: 01-02-2024 17:19

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri ve Çocuklar, Kültür ve Sanatla Buluştu

Geleneksel Çocuk Atölyesi'nde çocuklar, bez bebek yapımından cam şekillendirmeye, seramik çalışmalarından ebru sanatına kadar çeşitli etkinliklerle geçmişe yapılan bir yolculukta deneyim kazandı. Aynı zamanda, Zarafet Akademisi'nde geleneksel sanatların inceliklerini keşfettiler. Etkinlik, katılımcılara el becerilerini geliştirme ve kültürel derinlikte bir yolculuğa çıkma fırsatı sundu.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, "Kültür ve sanatın bir araya geldiği bu etkinlikle topluma güzelliklerinin kapılarını aralarken, katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattık. Kültürel mirasın korunması ve çocuklarımıza yönelik eğitici etkinlikler düzenlemek, AGC olarak bizim öncelikli hedeflerimizden biri" dedi.

Antalya Olgunlaşma Enstitü Müdürü Emine Erkal ise, "Çocuklarımızın el becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunmak ve kültürel değerlerimizi yaşatmak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlik, katılımcılar arasında olumlu bir etkileşim yaratmamıza vesile oldu. Gelecek nesillere aktarılacak güzellikleri bir arada keşfetmek çok anlamlı" şeklinde konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI