1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya Doğal Yaşam Parkı çocuk sesleriyle renklendi

127 türde 1400 hayvana ev sahipliği yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, yarıyıl tatili ile birlikte öğrencilerden yoğun ilgi görüyor.

facebook-paylas
Tarih: 03-02-2024 16:33

Antalya Doğal Yaşam Parkı çocuk sesleriyle renklendi

Zengin hayvan türleri ve geniş doğal yaşam alanlarıyla Türkiye’nin en büyük hayvanat bahçelerinden biri olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, yarıyıl tatilinde ailelerin en gözde ziyaret merkezlerinden biri oldu. 22 Ocak da başlayan yarıyıl tatili ile birlikte Antalya Doğal Yaşam Parkı, ziyaretçi akınına uğruyor.  

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR ALAN
127 türde 1400 hayvana ev sahipliği yapan Doğal Yaşam Parkı’nda çocuklar, doğa ile iç içe keyifli zaman geçiriyor. Hayvanların olduğu bölümleri ziyaret eden çocuklar, bol bol fotoğraf çektirerek, hem hayvan türleri hakkında bilgileniyor hem de eğleniyor. Zengin hayvan türleri ve geniş doğal yaşam alanlarıyla çocuklar hayvanat bahçesinde gün boyu dolu dolu bir zaman geçirme fırsatı buluyor. Antalya Doğal Yaşam Parkı, 09.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

GÜN BOYU KEYİFLİ VAKİT GEÇİRİYORLAR
Antalya Hayvanat Bahçesi ve Doğal Yaşam Parkı Sorumlusu Veteriner Hekim Aygül Arsun, yarıyıl tatili nedeniyle yoğunluk yaşadıklarını belirterek, “Havaların da iyi gitmesiyle birlikte çocuklar ve aileleri gün boyu Doğal Yaşam Parkımızda çok keyifli bir vakit geçiriyor. Çocuklarımız 127 ayrı türde 1400 hayvanımızı ziyaret ederken, farklı oyun alanlarında eğlenme fırsatı buluyor. Tüm Antalyalı ve dışardan gelen misafirlerimizi Antalya Doğal Yaşam Parkı’na bekliyoruz” dedi. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI