1xbet betist supertotobet
Bugun...



Alanya'da Avokado ve Mango temalı tropikal meyve festivali başlıyor!

Alanya Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenleyeceği Avokado ve Mango temalı Tropikal Meyve Festivali kapsamında En Güzel Tropikal Meyve Bahçesi Yarışması için belirlenen jüri üyeleri başvuruları değerlendirmeye başladı.

facebook-paylas
Tarih: 26-09-2023 14:34

Alanya'da Avokado ve Mango temalı tropikal meyve festivali başlıyor!

Alanya ekonomisine turizmle birlikte tarım ve gastronomi unsurlarını da eklemek için yaptığı çalışmalarla göz dolduran Alanya Belediyesi, şehrin marka değerlerine pozitif katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Tropikal Meyve Festivalini ikinci kez vatandaşlarla buluşturacak. Tropikal Meyve Festivali 6-7-8 Ekim 2023 tarihlerinde Alanya Belediyesi Hizmet Binası arkasında düzenlenecek. Festival ile Alanya'nın bereketli topraklarında yetişen ürünlerin tanıtımı sağlanacak.

Üreticilerin de yer alacağı festival bu yıl 'Avokado ve Mango' teması ile düzenleniyor. Avokado, mango ve diğer tropikal meyvelerin yetiştiriciliğinden işlenmesine ve gastronomi, hediyelik kozmetik alanında kullanımına kadar pek çok sektör bir araya gelecek. Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Alanya Avokado Üreticiler Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen, Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Çapa ‘dan oluşan bir değerlendirme kurulu tropikal meyve bahçesi yarışması değerlendirme kriterlerinin uygunluğunun denetimi sonucunda, En Güzel Tropikal Meyve Bahçesi'ni seçecek. Birinciye 10 bin, ikinciye 7 bin, üçüncüye 5 bin TL ödül verilecek yarışmanın sonuçları 6-7-8 Ekim tarihlerinde düzenlenecek festivalde, törenle sahiplerine verilecek.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ALANYA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI