1xbet betist supertotobet
Bugun...



18. Alanya Uluslararası Caz Günleri Kapılarını açıyor!

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 18.’si düzenlenecek olan Alanya Uluslararası Caz Günleri 21 Eylül Perşembe günü kapılarını açıyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 gün sürecek ve dünyanın en önemli caz sanatçılarını ağırlayacak olan festivale tüm vatandaşları davet etti.

facebook-paylas
Tarih: 20-09-2023 15:29

18. Alanya Uluslararası Caz Günleri Kapılarını açıyor!

Alanya Belediyesi’nin dünya çapında ses getiren etkinliklerinin başında gelen Alanya Uluslararası Caz Günleri 21 ve 24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 4 gün boyunca önemli caz sanatçılarını ağırlayacak olan etkinlik her zamanki gibi tarihi Kızılkule altında muhteşem bir manzara eşliğinde gerçekleştirilecek.

DÜNYANIN EN ÖNEMLİ CAZ SANATÇILARI ALANYA’DA BULUŞACAK
Caz denilince aklan gelen ilk festivallerden olan Alanya Uluslararası Caz Günleri, bu yıl birbirinde değerli sanatçıları caz severler ile buluşturacak. Caz Günleri ilk gün kapılarını Daniela Simmons & Atilla Şereftuğ But Jazz Grubu ile 20.30’da açacak. Ardından saat 22.00’de Elif Sanchez sahne alacak. 22 Eylül Cuma günü Alafsar Rahimov - Balaban Meets Jazz Special Guest Elnur Huseynov ve Acantha Lang muhteşem konserlere imza atacaklar. Caz Günleri’nin 3. gününde Cem Tuncer Quintet ve Denise Kıng – Alain Jean Marie Quarte konserleri caz severlere müzik ziyafeti sunacak. Alanya Uluslararası Caz Günleri’nin kapanışını ise 24 Eylül Pazar günü, TRT İstanbul Radyosu Hafif Müzik ve Caz Orkestrası ve Sibel Köse yapacak.

BAŞKAN YÜCEL’DEN TÜM VATANDAŞLARA DAVET
18. Alanya Uluslararası Caz Günleri’ne tüm vatandaşlar davet eden Başkan Yücel, “Bugüne kadar 300’ü aşkın değerli sanatçıyı misafir ettiğimiz, ülkemizin sınırlarını aşan ve dünya çapında önemli ve takip edilen bir etkinliğe dönüştürdüğümüz Alanya Uluslararası Caz Günlerimiz 18. kez kapılarını açıyor. Tarihi Kızılkule’nin altında muhteşem bir manzara eşliğinde müzik dolu bir dört gün bizleri bekliyor. Bu yılda birbirinden değerli caz sanatçılarını Alanya’mıza getiriyoruz. Tüm vatandaşlarımızı 21-22-23 ve 24 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Caz Günlerimize davet ediyorum.” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ALANYA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI