Bugun...



Son dakika! Mesut Kocagöz tahliye edildi!

Konyaaltı'nda Ramazan Bayramı tatilinde 1 kişinin ölümü 7 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan teleferik kazası sonrası 14 Nisan 2024 günü tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz tahliye oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-06-2024 19:03:56 Tarih: 11-06-2024 18:32

Son dakika! Mesut Kocagöz tahliye edildi!

Sabah saatlerinde başlayan duruşmada ifade veren Başkan Kocagöz, öncelikle Gümüş ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Ardından, kazayla ilgili herhangi bir ihmali olmadığını ve başını öne eğecek bir şey yapmadığını savundu. Mahkeme, sunulan deliller ve Kocagöz'ün savunmasını değerlendirerek tutukluluk halinin sona ermesine ve Kocagöz'ün tahliyesine karar verdi.

Tahliyesinin ardından Kocagöz, yaptığı açıklamada: "Bu süreç benim ve ailem için çok zor oldu. Her zaman şeffaf ve dürüst bir şekilde davrandım. Bu kazadan dolayı çok üzgünüm. Gümüş ailesinin acısını paylaşıyorum. Umarım adalet yerini bulur." dedi.

Kazayla ilgili soruşturma halen devam ediyor. 5'i tutuklu 12 şüphelinin yargılandığı davada, ANET Genel Müdür Vekili Ahmet Buğra Samsunlu, Serkan Yellice, Serdar Tezcan ve Okan Erol'un tutukluluğunun devamına karar verildi. Tutuksuz sanık Suphi Kaplan ise tutuklu yargılanmaya devam edecek.

Teleferik kazası, Antalya'da büyük yankı uyandırmıştı. Kazanın ardından İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri tarafından soruşturma başlatılmış ve 19 belediye çalışanı hakkında işlem yapılmıştı.

Kocagöz, 14 Nisan'da kazayla ilgili ihmali olmadığını savunarak ifade vermiş ve tahliyesini talep etmişti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI