1xbet betist supertotobet
Bugun...



Uysal, ‘Taban ittifakımız var’

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloba Mahallesi’nde düzenlenen ‘Komşu Buluşması’nda “Muratpaşa'mızda geçmiş dönem ki Millet İttifakımızı da aşan, ondan daha geniş bir taban ittifakımız var. Ne mutlu bize” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 29-02-2024 18:19

Uysal, ‘Taban ittifakımız var’

Muratpaşa Belediyesi’nin Komşu Buluşmaları, 40 bine yaklaşan nüfusuyla Antalya’nın en kalabalık mahallelerinden Güzeloba’da başladı. Mahallenin kapalı pazar yerinde düzenlenen buluşmaya, Başkan Uysal eşi Ümran Uysal’la katıldı. Belediye meclis üye adaylarının yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve müdürlerinin de hazır bulunduğu buluşmaya mahalle sakinlerinin ilgisi yoğun oldu.  

BİR YAŞAM STANDARDI
Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, Muratpaşa’da nitelikli, saygıya, sevgiye dayalı, herkesin birbirini olduğu gibi kabul ettiği bir düzen kurduklarını söyledi. Bu düzen içinde kamu hizmetine ulaşmanın bir telefon kadar yakın olduğunu, engellilerin, yardıma ihtiyacı olanların, yoksulların, çocuğunu kreşe gönderemeyen annenin sahipsiz olmadığını belirten Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Fiziki şartlarımızı yenileyen, yolumuzu, kaldırımımızı, doğalgazımızı titizlikle olması gereken standartlara ulaştıran ama en önemlisi komşusu açken tok yatmayan, insanlar arasında ayrım yapmayan bir düzen kurduk. Bu düzeni sizler sayesinde kurduk. Sizlerin vergileriyle, sizlerin bilgeliğiyle, sizlerin alicenaplığıyla, sizlerin geniş gönüllülüğüyle, sizlerin erdemiyle kurduk. Sağ olun, var olun.

MİLLET İTTİFAKI AŞILDI
Muratpaşa’da ekonomik şartlar ne olursa olsun bu yaşam standardını bozmayacaklarını aktaran Başkan Uysal, “Önümüzdeki süreçte de Muratpaşa'mızdaki birlik ve beraberlik, dayanışma, bu kardeşliğimiz, bu komşuluğumuz bütün Türkiye'ye örnek olacak” dedi. Bu birlik ve beraberliğin siyasetin insanların ayrıştırılmasına rağmen kurulduğunu dile getiren Başkan Uysal, “İnsanımız, yaşadığımız kentte kendi standartlarına sahip çıkıyor. Yaşadığı güzelliğe sahip çıkıyor. Muratpaşa'mızda geçmiş dönem ki Millet İttifakımızı da aşan, ondan daha geniş bir taban ittifakımız var. Ne mutlu bize. Ne mutlu bize” diye konuştu.

EKMEK BÜYÜYECEK
Gelecek dönemde, kent içi turizmi 12 aya yaymak için özel projelerinin bulunduğunu belirten Başkan Uysal, “Şehrimizin ekmeğini büyütmek için özel projelerimiz var” dedi.  Bugün Antalya’nın tarihi kent merkezi Kaleiçi’nde 20 yıl boyunca ‘adeta iğneyle kuyu kazarak’ yaptıkları çalışmalarla 12 ay turizmin devam ettiğini ve esnafın iş yaptığını anlatan Başkan Uysal, şöyle konuştu

“Kıyılarımızda ki denize sıfır alanları ihale etmiyoruz. Milletimizin kullanabilmesi için milletimiz de tutuyoruz. Bu ekonomik krizde çay dahi içemeyecek duruma gelen insanlarımızı, belediyemizin işletmelerinde denizle buluşur hale getirdik. Kendi topraklarını milletimize kullanır halde tutuyoruz. O çabalarımızda sonuna kadar devam edecek.”

NİMETLERDEN MURATPAŞALI YARARLANACAK
Bunun belediyecilikte bir tercih olduğunu dile getiren Başkan Uysal, “Muratpaşa'mızın, Akdeniz'in bütün nimetlerinden faydalanacak olan en önemli kişi, sade Muratpaşalı’dır. Muratpaşalılar’dır. Kimse Muratpaşalı’nın malını Muratpaşalı’dan alamaz, alamayacak” şeklinde konuştu. Başkan Uysal Komşu Buluşması öncesi ise Güzel Semt Taksi Durağı’nı ziyaret ederek taksicilerle çay içti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI