1xbet betist supertotobet
Bugun...



Tütüncü: “Döşemealtı yıllardır hizmete aç kaldı”

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Döşemealtı, yıllardır hizmete susamış, hizmete aç kalmış bir ilçemiz. Döşemealtı’nın makus talihini birlikte ve beraberce değiştireceğiz. 31 Mart’tan sonra hem büyükşehir belediyesi ile hem de 19 ilçesi ile Antalya, hizmetin merkezi haline gelecek.” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 09-02-2024 13:02

Tütüncü: “Döşemealtı yıllardır hizmete aç kaldı”

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, şehrin merkez ilçesi Döşemealtı’nı ziyaret etti. Tütüncü, baba ocağı Korkuteli İlçesi’nden başladığı seçim çalışmalarını, Gazipaşa, Alanya, Demre ve Muratpaşa ilçesinden sonra Döşemealtı ilçesinde sürdürdü. Günün ilk ziyaretini Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Antalya Nakliyatçılar Sitesi’ne gerçekleştiren Tütüncü, tek tek esnafı gezdi, istek ve taleplerini dinledi. Kepez’de 2009 yılında göreve geldiğinde nakliyeci esnafının dağınık bir şekilde durduğunu belirten Tütüncü, “Nakliyeci esnafımızın çok sorunları vardı. Biz onların bu bölgeye taşınmaları sürecinde yanlarında olduk. Biz biliyoruz ki; bu sitenin geliştirilmeye ihtiyacı var. Bu site yeni hizmetler bekliyor değil mi? 1 Nisan’dan itibaren Antalya’da yeni bir dönem başlayacak. O dönemi sizler başlatacaksınız. Bu yeni dönemin adı Antalya’nın altın çağı olacak. Antalya’nın altın çağını hep birlikte başlatınca, nakliyeciler sitemiz çok daha güzel bir görünüme sahip olacak. Antalya’nın ilçelerinde de nakliyecilerimize en güzel ortamları sağlayacağız. Antalya’ya lojistik konusunda katkı sağlayan esnafımız, çalışanlarımız son derece güzel ortamlarda mesleklerini icra edecekler. Sizlerden hizmet alan sektörler, değerli hemşehrilerimiz de çok daha rahat bir biçimde size ulaşabilecekler. Esnafımız toplumun temelidir ve bizim en kıymetlimizdir. Döşemealtı ilçemizde bizim için çok kıymetli ” dedi.  

DÖŞEMEALTI’NIN ÖNÜNDE ÇOK GÜZEL UFUKLAR VAR
Antalya Nakliyatçılar Derneğini ziyaret eden Tütüncü, bir sonraki ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi Döşemealtı İlçe Başkanlığına yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi Döşemealtı İlçe Başkanı Kadir Gülcan ve yönetimi ile bir araya gelen Tütüncü,31 Mart seçimlerinin Antalya için, Döşemealtı için çok önemli olduğunu vurguladı. Tütüncü, “Döşemealtı, yıllardır hizmete susamış, hizmete aç kalmış bir ilçemiz. Döşemealtı’nın önünde çok güzel ufuklar var. İlçemiz hem bir dinlence merkezi, hem de tarımda çok önemli bir zenginliğe sahip. Tarımda çok büyük atılımlar yapabilecek bir ilçemiz.  Merkeze giriş kapısı olması sebebiyle de lojistik noktasında da önemli bir yer. “dedi.

BİZ HER ZAMAN BERABERİZ
Tütüncü, Antalya Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Tanıtma Cemevi Derneği Başkanı Ergün Kurt’u da ziyaret etti. Tütüncü, “Gelin canlar cem olalım, zülfikara yar olalım. Biz her zaman beraberiz. Biz kalpleri yakınlaştırmak istiyoruz. Bu ülkede tek hedefimiz var. Kalpleri birleştirmek,  gönülleri birleştirmek... Hepimiz kendimiz olalım, hepimiz bir arada olalım. Herkesin yaşamaktan mutluluk duyduğu bir şehir meydana getirelim.Yunus’un dediği gibi: Biz yaratılanı seviyoruz, yaradan dan ötürü…”diye konuştu. Antalya Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Tanıtma Cemevi Derneği Başkanı Ergün Kurt’ta “Yolunuz açık olsun. Hak yardımcınız, hızır yoldaşınız olsun. “ dedi.

19 İLÇE ANTALYA’NIN MERKEZİ OLACAK
Tütüncü, AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanlığını da ziyaret etti. Kepez Belediye Başkanlığı sürecinde Döşemealtı’nın 15 yıl boyunca kendilerine komşu kapısı olduğunu belirten Tütüncü, “ Ve şimdide Antalya Büyükşehir yolculuğumda en önemli noktalardan bir tanesi olacak. Döşemealtı’nda farklı bir seçim neticesi elde edeceğimizi bugünden görüyorum. Döşemealtı senelerdir hizmet bekleyen ve aradığını bulamayan bir ilçemiz… Döşemealtı’nın makuz talihini birlikte ve beraberce değiştireceğiz. 31 Mart’tan sonra hem büyükşehir belediyesi ile hem de 19 ilçesi ile Antalya hizmetin merkezi haline gelecek. Aydınlık yarınlar çok yakın. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimizle el ele gönül gönüle vereceğiz. Tarımdan çalışma hayatına, eğitime kültüre sanata kadar birçok güzel projeyi uygulamaya geçireceğiz. “ diye konuştu. AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ramazan Kaya da, durmadan yorulmadan Döşemealtı için, Antalya için çalışacaklarını söyledi. Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü,  Yeniköy Atatürk Caddesi üzerindeki esnafı da ziyaret etti. Döşemealtı esnafına hayırlı ve bol kazanç dileklerini iletti. Cadde üzerinde karşılaştığı ilçe sakinleriyle de konuşarak, hal hatır sordu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI