1xbet betist supertotobet
Bugun...



Tra-Mod Akademi ödülü Antalya’nın oldu

Antalya Bilişim Üniversitesi İç Mimarlık son sınıf öğrencisi Melike Taş ile yarışma partneri Okan Şenkaya’nın yapay zekâ kullanarak tasarladıkları sandalye projesi kendi dalında birincilik ödülü aldı.

facebook-paylas
Tarih: 20-12-2023 15:15

Tra-Mod Akademi ödülü Antalya’nın oldu

Dünyaca ünlü Tramod Akedemi kuruluşunun her yıl düzenlediği yarışmaya bu yıl İstanbul Kültür Üniversitesi ev sahipliği yaptı. Türkiye’deki üniversitelerin “İç Mimarlık Fakültesi” öğrencilerine açık olan yarışma konseptinin mobilya dalında sandalye tasarımıyla yarışmaya katılan Melike Taş ve arkadaşı, “Bu yarışmadan ödül kazanacak öz veriyle hazırlandık. Emeklerimiz boşa çıkmadı. Hem okulumuza hem Antalya’ya bu ödülü getirmekten çok mutluyuz” dediler. Konut, mekan, aydınlatma, mobilya gibi değişik tasarımlarda 50 ülkeden 200’ü aşkın yarışmacının katıldığı törende bir ödülün de Antalya Bilişim Üniversitesine gelmesi büyük moral oldu.



Yarışma jürisinde dünyaca ünlü akademisyen mimarlarda yer aldı. Tim Fu gibi ünlü isimlerin yansıra Türkiye’den de Emre Arolat, jüri üyeliği yaptı. Aldıkları bu ödülün mesleki yaşamlarda kendilerine yeni ufuklar açacağını vurgulayan genç yarışmacılar, ödül mutluluğunun sevincini tüm arkadaşlarıyla paylaştılar.








Haber: Erdal Orhan







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI