1xbet betist supertotobet
Bugun...



Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan davasında 25 yıl hapis cezası.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın evine tüfekle ateş edilmesi nedeniyle açılan davada 4 sanık, toplam 25 yıl 7 gün hapis cezasına çarptırıldı.

facebook-paylas
Tarih: 29-09-2020 12:46

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan davasında 25 yıl hapis cezası.

6 Eylül 2019 yılında Serik ilçesi Yukarı Kocayatak Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce AK Partili Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın evine otomobilden pompalı tüfekle 11 el ateş açıldı.

Başkan Aputkan ve ailesi olaydan yara almadan kurtulurken, Aputkan'ın ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. 

Olayla ilgili Serik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bölgede bulunan 780 kameraya ait görüntüler incelendi. Kimlikleri tespit edilen Sedat Özen, Ali Kilik, Çağlayan Çınar ve Ramazan Gündoğdu jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda yakalanırken, olayda kullanıldığı öne sürülen otomobil ile 3 av tüfeği ve çok sayıda fişek de ele geçirildi. 

Davada mahkeme heyeti tutuksuz sanıklar Çağlayan Çınar, Ali Kilik ve Sedat Özen'in 6 yıl 10 ay hapisle cezalandırılmalarına karar verdi.

Soruşturma safhasında verdiği bilgilerle olayın diğer faillerinin de yakalanmasına yardım ettiği için  6 yıl 10 ay hapis cezası verdiği tutuksuz sanık Ramazan Gündoğdu'nun ise cezasını 4 yıl 6 ay 7 güne indirdi. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI