1xbet betist supertotobet
Bugun...



Rıza Sümer öğrencileri dinledi

Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, Kültür Kafeler Caddesi’ni ziyaretinde üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Sümer, “İlçemiz; gençlerimizin düşünce ve katkılarıyla daha ileriye gidecek. Fikrinize ve tavsiyelerinize ihtiyacımız var. Kepez’de birlikte yol almaya var mısınız?” dedi. 

facebook-paylas
Tarih: 29-02-2024 18:33

Rıza Sümer öğrencileri dinledi

Baristalık yaparak öğrencilere kahve ikram eden Av. Rıza Sümer, kafelerde bulunan öğrencilerin sohbetlerine ortak oldu. Öğrencilerin beklentilerini, Antalya’da karşılaştığı sorunları dinleyen Sümer, “Sizler, büyük ve güçlü Türkiye'nin mimarlarısınız. İlçemiz; gençlerimizin düşünce ve katkılarıyla daha ileriye gidecek. Fikrinize ve tavsiyelerinize ihtiyacımız var. Kepez’de birlikte yol almaya var mısınız?” ifadelerine yer verdi.



Okul sonrası arkadaş gruplarıyla vakit geçiren gençlerin hepsiyle selamlaşan Rıza Sümer, tanışma sonrası öğrencilere yerel seçim sonrası Kepez’de hayata geçecek projeleri aktardı. Ulaşım konusunda sorun yaşadıklarını söyleyen gençler, Kepez Belediye Başkan adayı Sümer’den yardım sözü isteyerek, seçim sonrası ziyarette bulunacaklarını dile getirdi. Sümer, “Hakan Başkanımızı hizmetlerle dolu heybesiyle Büyükşehir Belediyesine uğurlayacağız. El ele verip, sıkıntılarınızı çözüme ulaştıracağız. Seçim sonrası çayımızı içmeye bekliyorum, ben de sizlerle daima muhabbet halinde olacağım” dedi.



“CUMHURBAŞKANIMIZI, BÜYÜK BİR COŞKUYLA BAĞRIMIZA BASACAĞIZ”
Gençlerle sohbet sonrası cadde üzerinde stant kuran Ak Parti İl Gençlik Kolları üyelerini ziyaret eden Rıza Sümer, gençlik kollarıyla Antalya’ya gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Mart Cumartesi günü düzenleyeceği mitingi hakkında istişarede bulundu. Sümer, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te Antalya'da Kepezimizde. Cumhurbaşkanımızı yeniden büyük bir coşkuyla bağrımıza basacağız. Hazırlıklarınız, yorulmadan sürdürdüğünüz çalışmalarınız için teşekkür ederim. 31 Mart’a kadar durmak yok” açıklamalarında bulundu. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI