1xbet betist supertotobet
Bugun...



Rıza Sümer'den yoğun seçim mesaisi

Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer, yerel seçim öncesi seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kepez’i karış karış gezen Rıza Sümer, vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiriyor.

facebook-paylas
Tarih: 29-02-2024 12:53

Rıza Sümer'den yoğun seçim mesaisi

Sümer, “Antalyamız için çok mücadele ettik, çok çalıştık. Şimdi farklı bir kulvarda yine başarılı işlere imza atmak amacıyla, birlikte güzel yollar yürüyebilmek adına karşınıza çıktım. Her seçimde bizden teveccühlerini esirgemeyen siz kıymetli hemşerilerimiz bizim doğru yolda olduğumuzu seçim döneminde gösteriyorsunuz. Rabbim sizlerden razı olsun” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu önceki dönem Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile bir arada mahalle buluşmalarına katılan Rıza Sümer, ardından hafta sonunu Dokumapark’ta değerlendiren vatandaşlarla sohbet ederek geçirdi. Kepez’deki esnafları ziyaret eden Sümer, tüm davetlere katılım sağlayıp projelerini anlatıyor.

Her fırsatta Kepez mahalle sakinleri ile sohbet edip vatandaşların taleplerini dinliyor. Yeni haftaya Yeni Doğan mahallesinde yer alan Pazartesi Pazarı’nda başlayan Sümer, Varsak Aydoğmuş Mahallesi’nde açılan 7. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışını gerçekleştirdi. SKM programından sonra Varsak’ta bulunan esnafları ve mahalle muhtarlarını gezdi.

Seçim çalışmalarına sel bölgesinde başlayan Sümer, çalışmalarını Dokuma Cumartesi Pazarı’ndan Varsak bölgesine, Gaziler Mahallesi’nden Kepez Kent Ormanı’na kadar sürdürdü. Kepezliler tarafından büyük sevgi gören Sümer, çocuklara da oyuncak dağıttı. Yaşlıların ise hayır dualarını aldı.

“GÜZEL YOLLAR YÜRÜYEBİLMEK ADINA KARŞINIZA ÇIKTIM”
SKM açılışında ve mahalle buluşmalarında talepleri dinledikten sonra açıklamalarda bulunan Sümer, “Biz il başkanlığı dönemimizde Antalya’da çok büyük işler yaptık, bu şehrin 19 ilçesinde imzam var. Kepez adayı olduğum için ilçede yaptığım işlerden bahsetmek isterim. Kuzey Çevre Yolu’nun bizim dönemimizde temeli atıldı, inşaatı bitti, hizmete açıldı. Antalya Şehir Hastanesi’nin programa alınmasını, özel mülkiyetin kamulaştırılması vb. tüm işlemlerini milletvekillerimiz ve büyükşehir belediye başkanımızla beraber planlamıştık. 300 poliklinikle hizmete açılıyor. Kepez Devlet Hastanesi’ni hatırlarsınız, inşaat halinde bir yapı vardı, yıllardır bekliyordu, 2014 yılında temeli atıldı, inşaatı bitti. İl başkanlığı yaptığım dönemde 2016 yılında hizmete açıldı ve yıllardır faaliyette vatandaşlarımıza hizmet veriyor” dedi.

İl başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları belediye başkanlığında da sürdüreceğinin altını çizen Sümer, şu şekilde konuşmaya devam etti: “Çevre Yolu’na indiğimizde köprülü kavşaklarda da izimiz var. Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 2015 yılında Antalya’dan Milletvekili adayı olduğunda kentin ihtiyaçlarını kendisine ilettim, başkanlık yaptığım dönemde EXPO alanına giden raylı sistemlerin temelleri atılmaya başladı ve köprülü kavşaklar yapıldı. İhtiyaçlar değişiyor, daha önce vatandaşlarımız yol asfalt çalışması istiyordu, 90 bin gecekondunun tapu sorununu çözdük. Kentsel dönüşüm sağladık. Hakan başkan geldiğinde ilçeyi hatırlayın, mülkiyet sorunlarıyla altyapısı olmayan, yolu olmayan bir Kepez vardı. Şimdi doğalgazın, fiber optik altyapısının yerleştirilmesini istiyorlar. Daha güzel projeleri hep beraber konuşacağız. Kısaca, Antalyamız için mücadele ettik, çalıştık. Şimdi farklı bir kulvarda yine başarılı işlere imza atma hususunda, sizlerle birlikte güzel yollar yürüyebilmek adına karşınıza çıktım. Hakan başkandan bayrağı devralacağız, aldığımız bayrağı daha da yukarılara çıkarmaya talibiz. Hakan başkan Büyükşehir’e gidecek, biz Kepez’de olacağız. Her seçimde bizden teveccühlerini esirgemeyen siz kıymetli hemşerilerimiz bizim doğru yolda olduğumuzu seçim döneminde gösteriyorsunuz. Rabbim sizlerden razı olsun.”

ŞOFÖRLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Rıza başkan, son olarak Salı Grubu’nun davetine katılımının ardından, Antalya Şoförler Otomobilciler Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın toplantısında esnaf ve sanatkarların taleplerini dinledi. Toplantıya, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, Cumhur ittifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Şoförler Otomobilciler Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik ve şoförler odası üyeleri katıldı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI