1xbet betist supertotobet
Bugun...



Kepez'de Alzheimer hastalarına

Cumhur İttifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, Şafak Mahallesi sakinleri ile iftar sofrasında buluştu. Türkiye Yüzyılında Kepez’in yüz akı 100 proje ile Kepez’e hizmet sunmayı hedefleyen Rıza Sümer, vatandaşlara yetişkinlere yönelik planladıkları projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Sümer, “Demans ve Alzheimer hastası yaşlılarımız için gündüz yaşam merkezlerini Kepez’imize kazandıracağız. Biz, hizmet için buradayız, Kepez’imizi Antalyamızı seviyoruz.” açıklamalarında bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-04-2024 21:10:03 Tarih: 21-03-2024 16:07

Kepez'de Alzheimer hastalarına

Kepez Belediye Başkan adayı Av. Rıza Sümer, Ramazan ayının ilk gününden itibaren Kepez ilçesinde bulunan mahallelerde bölge sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Atatürk, Duraliler, Zafer, Gaziler, Göçerler, Altınova ve Ünsal Mahallelerinde iftar programı düzenleyen Sümer, geçtiğimiz akşam Şafak’ta yaşayan vatandaşlarla orucunu açtı. Sümer’e, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy ve Ülkü Ocakları Kepez İlçe Başkanı Oğuzhan Dinçer eşlik etti.

Rıza Sümer, Ramazan ayının ruhunu yaşatan iftar programında, Şafak Mahallesi sakinlerinin göstermiş olduğu katılım ve samimiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sümer, “Ekmeğimizi paylaştığımız gönül soframıza hoş geldiniz. Davetimize katılıp bu güzel günde bizlerle birlikte olduğunuz için her birinize teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve dayanışmamızı daim eylesin, tuttuğumuz oruçlarımızı, yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin. Ramazan’ı Şerif-imiz mübarek olsun” ifadelerine yer verdi.

Emekliler, Kepez’i Tercih Edecek
Ramazan ayı tebriğinin ardından, konuşmasına Kepez’de hayata geçirmeyi planladığı projeleri aktararak devam eden Rıza Sümer, emeklilere yönelik faaliyete geçirecekleri tasarıları anlattı. Sümer, “İhtiyaç sahibi emeklilerimize, evlerine servisinde mümkün olacağı ‘Emek Marketleri’ kuruyoruz. Bu marketler kar amacı gütmeyecek ve yaşlılarımızın temel ihtiyaçlarını karşılayacak.  Kaymakamlığımızla, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızla birlikte tespit ettiğimiz, belirlenen kriterlere haiz ihtiyaç sahibi emeklilerimize, 1 yıl süreyle 5.000TL kira desteğinde bulunacağız. Yaşlılarımızın sosyalleşebileceği ve keyifli vakit geçirebilecekleri Vefa Kıraathanelerini kuruyoruz. Çok temsili fiyatlarla hizmet vereceğiz. Şefkat ve huzur evi sayımızı artıracağız. Demans ve Alzheimer hastası yaşlılarımız için gündüz yaşam merkezlerini Kepez’imize kazandıracağız. Biz, hizmet için buradayız, Kepez’imizi Antalyamızı seviyoruz. Görevimizi en iyi şekilde yapmak için yola koyulduk. Önümüzdeki yıllar, Kepez'in yılları olmaya devam edecek” diye konuştu.

istanbul escorts “Kepez’in 68 Mahallesini Kalkındıracağız”
İl başkanlığı yaptığı dönemde büyük işlerin hayata geçmesinde imzası olan Rıza Sümer, belediye başkanlığı döneminde de Kepez’in yüzyılına yakışır projelerle hizmet vereceğine dikkat çekti. Sümer, “İl başkanlığımda, 19 ilçemize sayısız hizmet ve eserler kazandırdık. Şehrimiz, stadyum, şehir hastanesi, kütüphaneler, duble yollar, adliye sarayları ve daha birçok hizmetle buluştu.  Ama şimdi yeni dönemde ne yapıyoruz biliyorsunuz değil mi? Kepez’in yüzyılını başlatıyoruz. Bize büyük düşünmek, Şafak Mahallesi’ne büyük projeler yakışır. Bizim çalışmalarımızda Rıza Sümer’in ismini kocaman harflerle göremezsiniz. Kepez’in gelecek hedeflerini, ilçemize yapacağımız hizmetleri görürsünüz. Şimdi, daha çok çalışmanın zamanı. Belediyecilik demek, birebir vatandaşımıza hizmet etmek demek. İnşallah tüm sorunları sizlere hizmet ederek aşacağız, mahallelerimizin sorunlarına daha fazla eğileceğiz. Kepezin 68 mahallesini kalkındırarak, Türkiye Yüzyılı’na en güçlü desteği hep beraber Kepezden vereceğiz” dedi.

Rıza Sümer, Ramazan ayının son gününe kadar Kepez ilçesinde iftar programları gerçekleştirmeye, vatandaşların taleplerini dinlemeye devam edecek. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI