1xbet betist supertotobet
Bugun...



İYİ Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Erol: ‘Belediye borç batağında mı?’

İYİ Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Mustafa Erol, Manavgat Belediyesi’ne ait olan arsa satışlarının artmasından dolayı bir açıklamada bulundu. Erol, seçim öncesi yapılan bu satışların amacının ne olduğunu Manavgat Belediyesi yetkililerinin Manavgat halkı ile paylaşmasını istedi.

facebook-paylas
Tarih: 04-03-2024 18:08

İYİ Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Erol: ‘Belediye borç batağında mı?’

SEÇİM ARİFESİ BU SATIŞLAR NE İÇİN
İYİ Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Mustafa Erol, Manavgat Belediyesi’ne ait olan arsa satışlarının artmasından dolayı bir açıklamada bulundu. Başkan adayı Erol yaptığı açıklamada, “Özellikle Manavgat Belediyesi son bir aydır aşırı derecede mülkiyeti Manavgat Belediyesi’ne ait olan taşınmazları ihale yolu ile satışa çıkarıyor. Seçim öncesi yapılan bu satışlar bir belediyeci olarak benim gözümde normal değildir. Şuan için Manavgat Belediyesi’nin ne kadar borcu var bilmiyoruz. Ama bu satışlar bizlere Manavgat Belediyesi’nin borcu olduğunu gösteriyor. Manavgat halkına ait olan bu taşınmazlar her gün yapılan ihaleler ile satılmaktadır. Ne için satıldığı ise muammadır. Manavgat’ın geleceği olan bu değerli arsalar neden satılmaktadır. Manavgat Belediyesi yetkililerinin Manavgat halkını bu konuda aydınlatmadı gerektiğini düşünüyoruz. Yoksa akıllara şu soru geliyor Manavgat Belediyesi borç batağı içinde mi?” diye konuştu.

HALKIN PARASINI PUL ETTİLER
Son zamanlarda gündemde olan doğalgaz boru hattı çalışmalarının Manavgat’ta başladığını ifade eden Başkan adayı Mustafa Erol, “Türkiye’de bir çok ilden büyük olmamıza rağmen doğalgazın Manavgat’ımıza getirilmesi çok geç kalınmış bir durumdur. BOTAŞ ve yüklenici firma ile yapılan ortak protokol ile bölgemizde doğalgaz boru hattı çalışmaları yapılmaya başlanmıştır. Geçen ay yapılan protokolde ne yazık ki Manavgat yoktur. Manavgat Belediyesi’nin protokole neden dahil olmadığı ise bir soru işaretidir. Bu çalışmalar öncesi CHP’li Manavgat Belediyesi’nin 15 yılda yapmaya bile tenezzül etmediği köstebek yuvasına dönen yolları bir anda Manavgat aşkı depreşip her yeri asfalt yapması şaşkınlık ile karşılanmaktadır. Resmen Manavgat halkının parası pul edilip sokağa atılıyor. Doğalgaz hattının geçeceği bütün sokak, yol ve caddelere asfalt dökülüyor. Ve bu asfaltlar bir süre sonra doğalgaz boru hattı çalışmaları için tekrardan kazılacaktır. Yazıktır, günahtır diyoruz bu kadar da olmaz. Manavgat halkının parasını hiçe sayanlardan hesap soracağız. Bu halkın parasının bir kuruşunu bile çöpe atmayacağız, pul etmeyeceğiz. Her kim seçimi kazanırsa kazansın doğalgazın Manavgat’ımıza gelmesi için gereken her şeyi yapması gerekmektedir. Biz göreve geldiğimiz takdirde sözleşmeye Manavgat’ımıza da ekleterek en kısa sürede Manavgat’ımızı doğalgaz ile buluşturacağız” ifadelerini kullandı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI