1xbet betist supertotobet
Bugun...



Deprem bölgesinden geldi sınavda derece aldı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun “Eğitim varsa gelecek var” sloganı ile eğitime verdiği destek meyvelerini toplamaya devam ediyor. Kemer Belediyesi’nin ücretsiz olarak Kemerli öğrencileri üniversite sınavına hazırladığı Ahmet Erkal Eğitim ve Destek Kursu öğrencisi Şevval Yağmur Öztürk üniversite sınavında Türkiye 117’incisi oldu.

facebook-paylas
Tarih: 21-07-2023 16:56

Deprem bölgesinden geldi sınavda derece aldı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun bir gazinodan eğitim yuvası haline getirdiği Ahmet Erkal Eğitim ve Destek Kursu başarıya doymuyor. Geçtiğimiz yıl öğrencilerinin büyük çoğunluğu Türkiye sırlamasına giren kursumuz bu yıl da önemli başarılara imza attı.

Ahmet Erkal Eğitim ve Destek Kursu kursiyeri Şevval Yağmur Öztürk üniversite sınavında Türkiye 117’incisi olma başarısı gösterdi.

Deprem bölgesinden geldi sınavda derece aldı
Sınavda ayrıca Kahramanmaraş depreminden etkilenerek Kemer’e gelen öğrenci Doğa Demirel de Türkiye 11 binincisi olma başarısı gösterdi. Resmi sonuçların açılanmasını beklediklerini söyleyen Kurs Müdürü Suat Göv, “Başarı tablomuz çok fazla olacak. Öğrencilerimizin neredeyse tamamı büyük başarılar elde ettiler.” dedi.

Çok mutlu ve gururluyuz
Öğrencileri makamında kabul eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, iki öğrenciyi de yürekten tebrik ettiğini söyledi. “Sevinçten ne diyeceğimizi bilemiyoruz” diyerek söze başlayan Başkan Topaloğlu, “Uzunca bir zaman emek verdiniz. Öğretmenleriniz ve aileleriniz de emek verdi. Sonuçta bu emeğin karşılığını aldınız. Türkiye’de bu sınava 3,5 milyon öğrenci girdi. 3,5 milyon öğrencinin içinde 117’inci Şevval Yağmur Öztürk oldu. 11 bininci de Doğa Demirel oldu. Doğa, deprem bölgesi Maraş’tan gelerek Türkiye sıralamasına girmeyi başardı. O kötü psikolojiden gelerek şu anda bizim dershanemizde öğrenim görerek sıralamaya girmesi çok çok büyük bir başarı gerçekten tebrik ederim” dedi.

Başarı emeksiz olmaz
Başarının emek vermeden gerçekleşemeyeceğinin altını çizerek sözlerine devam eden Başkan Topaloğlu, “Her zaman söylerim hiçbir başarı emeksiz olmuyor. Biz Kemer Belediyesi olarak her zaman eğitimin yanındayız. Üniversite yaşamınızda da sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Sizleri, ailenizi ve öğretmenlerinizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki yaşamınızda da sizlere başarılar dilerim.  Ana fikir; vatanını, milletini, bayrağını ve Atatürk ilkelerini seven bir gençlik yetiştirmek. Bunu da başaracağınıza eminim” dedi.

Kurs Müdürü Suat Göv ise burada yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Sabah saatlerinden itibaren öğrencilerimizin annelerinden telefon aldım. Ağlamaklı sesle size teşekkürlerini iletmemi istediler. “Allah Başkanımızdan razı olsun” dediler. Bizler de gerçekten çok sevindik. Zülal kardeşimiz Kemer ilçe genelinde dilde şu anda Kemer birincisi. Resmi sonuçların da açıklanmasını bekliyoruz. Sıralamada çok sayıda öğrencimiz var. Doğamız da Hatay’dan çok kötü bir afetten Kemerimize gelip kursumuza katıldı ve büyük başarı elde etti. Çok sevinçli ve gururluyuz. Sizin önderliğinizde, Belediye çalışanlarımız dahil olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bizim daha önce hedefimiz ilk 200 demiştim. 117’inci sıra ile taçlandırdık. Tüm Kemerli öğrencilerimize belediyemizde ücretsiz bir şekilde tercih danışmanlığı hizmeti de vereceğiz. Kursumuzun dördüncü yılına 400 öğrenci parolasıyla başladık. Eğitim Varsa Gelecek var projenizi en üste taşımak için var gücümüzle çalıştık. Türkiye genelinde belediye dershaneciliğinde zirvedeydik artık daha da çıtayı yükselttik ve o seviyedeyiz. Teşekkürler Başkanım” dedi

Verdiğiniz emeklerin karşılığını göstermek istedik
Türkiye 117’incisi olarak büyük bir başarıya imza atan Şevval Yağmur Öztürk ise Başkan Topaloğlu’na teşekkür ederek, “Ben öncelikle Belediye Başkanımıza, Müdürümüz Suat Hocamıza, Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten hiçbir şeyi esirgemediniz. Her türlü imkanı sundular. Bu eksikti diyebileceğim hiçbir şey yok ve bana güvendiler. Güvendiklerini çok fazla hissettim. Çok mutluyum. Sizin verdiğiniz emeklerin karşılığını da göstermek istedim” dedi.

Tıp Fakültesi hedefime ulaştım
Deprem bölgesinden Kemer’e gelerek Tıp Fakültesi hedefine ulaşan Doğa Demirel ise şunları söyledi; “Ben de öncelikle Başkanımıza, müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkür etmek istiyorum. Çok yardımcı oldular ve ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Ben Tıp Fakültesi okumak istiyordum o hedefe de ulaştım”







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI