1xbet betist supertotobet
Bugun...



CHP Antalya Milletvekili Mustafa ERDEM'den Aksu Belediyesi'ne tepki!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa ERDEM, Aksu Belediyesi' nde yaşanan ve sosyal medyada hızla yayılan İmar problemini çözme karşılığı yapılan "Ahlaksız teklifle" ilgili açıklama yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 01-02-2024 17:14

CHP Antalya Milletvekili Mustafa ERDEM'den Aksu Belediyesi'ne tepki!

Erdem yaptığı açıklamada "Akp' li Aksu Belediyesi' nde görevli bir müdürün, bir vatandaşın imar problemini çözme karsiliginda yaptığı ahlaksız teklif, Akp' li belediyelerde çürümüşlüğün hangi boyutlara geldiğini bir kez daha gözler önüne serdi." dedi.

“Belediye tarafından yapılan açıklamada her ne kadar görevli personelin ilişiğinin kesildiği açıklansa da, bu olay öyle üstü kapatılacak münferit bir olay değildir” diyen Mustafa Erdem, Bu ahlaksızca teklifin yapıldığı görüntü kaydından da anlaşılacağı  gibi, personel tarafından yüzlerce imar sorununun rüşvet ve benzer ahlaksız tekliflerle çözüldüğü iddiasına dikkat çekti.

Erdem "Bu işlerin tek bir müdür eliyle yapıldığı inandırıcı gelmediği gibi, sadece personel ilişiği kesmekle bu olay kapatılamaz. Hangi imar problemleri ne karşılığında çözüldü, kimler bu işin içinde, mağdur olan başka vatandaşlar var mı, bu konuda etkin bir soruşturma açılmalı ve tüm sorumlular cezalandırılmalıdır." dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKSU Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI