1xbet betist supertotobet
Bugun...



Bekir Kıvrım hayal ettiği Döşemealtı'nı anlattı!

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Döşemealtı’nı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 26-03-2024 15:05

Bekir Kıvrım hayal ettiği Döşemealtı'nı anlattı!

31 Mart yerel seçimlerine 4 gün kala Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçeyi adım adım gezen, çalmadık kapı sıkılmadık, el bırakmayan Başkan Adayı Kıvrım, Atatürk Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ramazan Kaya ve çok sayıda partilinin eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Adayı Kıvrım, vatandaşların taleplerini dinledi, projelerini anlattı.

VATANDAŞLARDAN BÜYÜK İLGİ
Vatandaşların ilgisinden son derece memnuniyet duyduklarını belirten Bekir Kıvrım, “Döşemealtı’mız son 10 yıldır hizmete aç. Vatandaşlarımız artık değişim istiyor ve karşılaştığımız herkesten aynı şikayetleri duyuyoruz. Yol, ulaşım, altyapı… İnşallah 31 Mart sonrası biz, bu sorunları çözeceğiz. Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir Döşemealtı için hemen çalışmalara başlayacağız. Hemşehrilerimizin bize güvenini boşa çıkartmak istemiyoruz” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÖŞEMEALTI Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI