1xbet betist supertotobet
Bugun...



Bekir Kıvrım, esnaf temsilcileri ile buluştu

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım,seçim çalışmaları kapsamında esnaf temsilcileri bir araya geldi. Kıvrım, “Döşemealtı’mızı ve hayata geçirmek istediğimiz projelerimizi konuştuk” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 15-03-2024 13:34

Bekir Kıvrım, esnaf temsilcileri ile buluştu

Yerel seçime17 gün kala Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Döşemealtı’nı adım adım gezen, gitmedik mahalle, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Başkan Adayı Kıvrım, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere’nin daveti üzerine esnaf odası başkanlarıyla bir araya geldi. Ziyarette, Döşemealtı’nda yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

PROJELER KONUŞULDU
Türkiye yüzyılına yakışır bir Döşemealtı inşa edeceklerini söyleyen Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, “Esnafın temsilcisi oda başkanlarımızla buluştuk. Döşemealtı’mızı ve hayata geçirmek istediğimiz projelerimizi ele aldık. Döşemealtı’mızı nasıl çok daha ileriye götürebiliriz diye fikirleri alış verişinde bulunduk.  Hep söylediğimiz gibi; amacımız Döşemealtı’mızı ‘Gerçek Belediyecilik’ ile tanıştırmak. Nazik ev sahipliği için AESOB Başkanımız Adlıhan Dere’ye teşekkür ediyorum” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI