1xbet betist supertotobet
Bugun...



Bekir Kıvrım: Döşemealtılların makus talihi değişecek!

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Antalya’daki medya temsilcileri bir araya geldi. Kıvrım, seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerini anlattı.

facebook-paylas
Tarih: 28-02-2024 15:55

Bekir Kıvrım: Döşemealtılların makus talihi değişecek!

CUMHUR İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, 31 Mart’da gerçekleştirilecek Yerel Seçim öncesi seçim çalışmalarında hız kesmedi. Kıvrım, düzenlediği toplantı ile basın mensuplarıyla buluştu. Kıvrım, toplantıda projelerini anlatarak gelen soruları cevapladı.

İLÇEMİN VE PARTİMİN NEFERİYİM
Uzun yıllardır AK Parti teşkilatları içerisinde görev yaptığını ifade eden Başkan Adayı Bekir Kıvrım, “Çok uzun zamandır partimizin bir neferiyim. Son 6 senedir de ilçe başkanlığı görevini üstlendim. 9 Şubat tarihi itibari ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Cumhur İttifakı’nın Döşemealtı Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. O günden beri de aralıksız olarak gece gündüz ekip arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Döşemealtı’nı adım adım gezerek çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyoruz” dedi.

HASTANEMİZDE SONA GELİNDİ
İlçe başkanlığı döneminde hükümetin de desteğiyle Döşemealtı’na sayısız eser kazandırdıklarını belirten Kıvrım, “Döşemealtı’na okullar, köprülü kavşaklar, kreşler ve daha nicelerini yaptık. Kömürcüler Mahallemizdeki en büyük problem olan tapu sorununu çözdük. İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan hastane sorunumuzu da çözüme kavuşturduk. Yapımına devam edilen Döşemealtı Devlet Hastanemizde sona gelindi. Çok kısa bir süre sonra hizmete açılacak” diye konuştu.

İLÇEMİZİN MAKUS TALİHİ DEĞİŞECEK
Türkiye yüzyılına yakışır bir Döşemealtı inşa etmek için yola çıktıklarını vurgulayan Cumhur İttifakı Başkan Adayı Bekir Kıvrım, “Döşemealtı’mız 10 yıldır ne yazık ki hizmete aç. Vatandaşlarımızın teveccüh göstermeleri ve görev vermeleri halinde 1 Nisan’dan itibaren biz durmadan, yorulmadan çalışacağız. İnşallah Antalya Büyükşehir Belediyemizde Hakan Tütüncü başkanım, Döşemealtı’nda da ben, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çabalayacağız. Döşemealtı’mızın makus talini değiştirmek için son 32 gün! Bizler hazırız ve kararlıyız” ifadelerini kullandı.

ULAŞIMINI RAHATLATACAĞIZ
Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Bekir Kıvrım, bir soru üzerine Döşemealtı’nın en önemli probleminin ulaşım olduğunu ifade etti. Ulaşım konusunda projelerinin hazır olduğunu anlatan Kıvrım, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü ile ortak çalışarak ilçemizin ulaşımını rahatlatmak için 20 araçlık bir araç filo kuracağız. Bu araçlar ring sistemi şeklinde çalışacak. Bu sayede ilçemizin ulaşımını da rahatlatacağız” cevabını verdi. Kırkgöz ile ilgili bir soruya da Kıvrım, “Buraya DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından yeraltı barajı yapılacak. Kısa süre sonra ihaleye çıkılacağını biliyorum. Bu sayede Antalya’nın en önemli su kaynağı korunmuş olacak” dedi.

Bir gazetecinin OSB ile ilgili sorusuna ise, OSB ile önemli çalışmalara imza atacaklarına dikkat çeken Başkan Adayı Kıvrım, “Burada çalışan 20 bin işçinin 5 bini ilçemizde ikamet ediyor. Geri kalan önemli bölümü için ortak sosyal konut yapımı için işbirliği yapacağız. Ayrıca bir vakıf kurarak OSB ile Döşemealtı’nı bütünleştireceğiz” cevabını verdi.

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, hayata geçirecekleri Hayvan Barınağıyla da can dostlara sahip çıkacaklarını sözlerine ekledi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI