1xbet betist supertotobet
Bugun...



Bekir Kıvrım’dan miting havasında açılış

31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Çıplaklı Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaptı. Büyük katılımla gerçekleşen açılışta konuşan Kıvrım, Döşemealtı’nı Türkiye Yüzyılına yakışır bir kent haline getirebilmek için aralıksız çalışacaklarını belirtti.

facebook-paylas
Tarih: 28-02-2024 16:23

Bekir Kıvrım’dan miting havasında açılış

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım’ı yerel seçim öncesi Çıplaklı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Açılışa, Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ramazan Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘SORUNLARI BİLİYORUZ’
Açılışta konuşan Bekir Kıvrım hedeflerinin daha yaşanabilir bir Döşemealtı olduğunu dile getirdi. 10 yıldır hizmete aç bırakılan bir Döşemealtı’nda yaşadıklarını ve sorunları çok iyi bildiklerini dile getiren Kıvrım, sözlerine şu şekilde devam etti: “Sizlerin de desteğiyle 31 Mart akşamı ipi göğüsleyeceğiz ve 1 Nisan sabahı çalışmalarımıza başlayacağız. Ulaşımdan sosyal hayata kadar ilçemizin birçok sorunu var. Tüm bu sorunların çözümü için projelerimiz hazır. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bugün sizlere verdiğimiz sözleri bir bir gerçekleştirmeye başlayacağız.”







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI