1xbet betist supertotobet
Bugun...



Bekir Kıvrım'dan esnaf ziyaretleri

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım seçim çalışmaları kapsamında esnaf ile bir araya geldi. Kıvrım, “Ortak akıl, istişare ile esnafımızın her zaman yanındayız” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 20-03-2024 14:46

Bekir Kıvrım'dan esnaf ziyaretleri

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım temposunu daha da arttırdı. Döşemealtı’nı adım adım gezen çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayan Başkan Adayı Kıvrım Döşemealtı esnafı ile bir araya geldi. İlk olarak Adem Yörük Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret eden Kıvrım, talepleri dinledi ve projelerini anlattı. Bekir Kıvrım’a esnaf büyük bir ilgi gösterdi.

Cumhur İttifakı Adayı Kıvrım’ın bir sonraki durağı ise Yeşilbayır Mahallesi oldu. Mahalle esnafını ziyaret edip hayırlı işler dileyen Bekir Kıvrım’a AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş da eşlik etti. Kıvrım, ziyaret esnasında esnafın sorunlarını dinleyerek notlar aldı.

“ESNAFIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ”
Esnafın sorunlarını çok iyi bildiklerini ve buna yönelik projeler hazırladıklarını ifade eden Bekir Kıvrım, “Döşemealtı’mızı ne yazık ki 10 yıldır hizmet alamıyor. Hizmet yoksunluğunun en büyük zorluğunu da esnafımız çekiyor. Gittiğimiz her yerde esnafımız hizmetsizlikten şikayet ediyor. Biz esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Esnafımızın her daim yanındayız. Bu konuda dersimize de çok iyi çalıştık. Ortak akıl, istişare ve esnaf dostu anlayışımızla Döşemealtı’mız hak ettiği marka değerine ulaşacak. İnşallah 1 Nisan günü Döşemealtı’mızı Gerçek Belediyecilik ile tanıştıracağız. Halkımızın teveccühü ile Türkiye Yüzyılına yakışır bir kent inşa edeceğiz. Güzel ilçemizi hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız” dedi. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI