1xbet betist supertotobet
Bugun...



Bekir Kıvrım Antalyaspor’u ziyaret etti

Yerel seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ilen sürdüren Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’yi ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 02-03-2024 09:31

Bekir Kıvrım Antalyaspor’u ziyaret etti

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala temposunu arttıran Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Antalyaspor markasının Döşemealtı’nda olmasından çok mutlu olduklarını söyleyen Bekir Kıvrım, “Antalyaspor şehrimizin en önemli markası. Takımımızın tesislerinin ilçemizde olması da bizim için büyük bir şans. İlimizin ve ilçemizin tanıtımı noktasında Antalyaspor bizlere çok büyük katkılar sağlıyor. Bu sene de Sinan Başkanımız ve Sergen Hocamız ile birlikte çok güzel bir sezon geçiriyoruz. Bu başarıdan dolayı Sinan Başkanımız ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Antalyaspor’a desteğimiz hiç bitmedi. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren çok daha fazla destek vereceğiz” dedi.

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’de nazik ziyaretleri için Bekir Kıvrım’a teşekkür ederek 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI