1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya’nın en güzel balkon ve bahçeleri seçiliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenecek olan ‘En Güzel Bahçe, Balkon ve Teras Yarışması’na başvurular başladı. “Çevremizi Birlikte Güzelleştiriyoruz” sloganıyla düzenlenecek toplam 256 bin TL para ödüllü yarışma için son başvuru tarihi 24 Mayıs 2024.

facebook-paylas
Tarih: 04-04-2024 17:32

Antalya’nın en güzel balkon ve bahçeleri seçiliyor

Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçelerini kapsayan “En Güzel Bahçe, Balkon, Teras Yarışması”, çevre bilincini ve sevgisini arttırmayı amaçlıyor. 24 Mayıs tarihine kadar sürecek başvurular, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne elden teslim edilebilecek ya da bahcebalkonyarismasi.antalya.bel.tr. adresinden online olarak yapılabilecek.

SEÇİCİ KURUL DEĞERLENDİRECEK
Yarışmanın Seçici Kurulu Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Antalya Kent Konseyi, Antalya Süs Bitkileri ve Mamülleri İhracatçıları Birliği ile Antepe İnşaat ve Ticaret A.Ş temsilcilerinden oluşacak. Seçici Kurul mekânın genel tasarımı, mekânın estetik görünüşü ve bakımlılığı, mekânın işlevselliği, bitki kompozisyonu, kullanılan yapı ve dekorasyon elemanlarının uygunluğu, kullanılan yapısal ve bitkisel malzemelerin uyumu ve kurakçıl peyzaj bitkilerinin ve materyallerinin birbirleriyle uyumlu kullanımı konularını değerlendirecek.

8 KATEGORİDE 256 BİN TL ÖDÜL
7'nci En Güzel Bahçe, Balkon, Teras Yarışması'nda en güzel balkon (açık balkon, kapalı balkon), en güzel bahçe (konut bahçesi, apartman bahçesi, site bahçesi, iş yeri bahçesi, hobi bahçesi) ve en güzel teras olmak üzere toplam 8 kategori yer alacak. Her kategorinin birincilerine 15 bin TL, ikincilerine 10 bin TL ve üçüncülerine 7 bin TL olmak üzere toplam 256 bin TL para ödülü dağıtılacak. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI