1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya BİLİMFEST’e yoğun ilgi

2. Antalya Bilim Festivali yoğun ilgi gördü. Dokumapark’ta 50 bin metre kare alana kurulan etkinlik alanı ziyaretçilerle doldu taştı.

facebook-paylas
Tarih: 21-10-2023 16:36

Antalya BİLİMFEST’e yoğun ilgi

Kepez Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenlediği Antalya Bilim Festivali, dolu dolu etkinliklerle devam ediyor. Bilim, sanayi ve teknoloji devlerinin ağırlandığı festival, etkinlikler, yarışmalar, konferanslar, milli gururlarımızın tanıtıldığı 4 ana platformda gerçekleştiriliyor. Yerli ve milli gururlarımızın sergilendiği 2. Antalya Bilim Festivali yoğun ilgi gördü. Dokumapark’ta 50 bin metre kare alana kurulan etkinlik alanı ziyaretçilerle doldu taştı. Birbirinden renkli atölye çalışmaları, birbirinden özel konukların katıldığı paneller, aktiviteler, showlar ilgiyle takip edildi.

Bilimfest’te dünya çapında kendi sınıfında en etkin taarruz helikopteri olan milli gururumuz T 129 ATAK Taarruz ve Taktik Helikopteri, TÜMOSAN’ın Türkiye’nin yerlilik oranı en yüksek askeri aracı olarak geliştirdiği Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç PUSAT, Bozdoğan, Gökdoğan, EJDER YALÇIN, KİRPİ, VURAN, İKA, Batuhan, TTZA, E-ZMA, YABGU, ANZATSAN 8x8, Sak botu sergileniyor. Antalya Bilim Festivali’ne TÜBİTAK, ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN, TÜMOSAN, TUSAŞ,TURKSAT, TUA, MKE, ANZATSAN, SARSILMAZ, BMC, üniversiteler, teknokentler başta olmak üzere yerli ve milli teknoloji üreten kurumlar katıldı. Antalya Bilim Festivaline bu yıl 220 kurum ve kuruluş iştirak etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI