1xbet betist supertotobet
Bugun...



AGC İdari Koordinatörü Mediha Düden oğlunu evlendirdi

Antalya Gazeteciler Cemiyeti İdari Koordinatörü Mediha Düden’in oğlu Mert Düden, Temmuz ayında nişanlandığı Aysu Sağlam ile dünya evine girdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-11-2023 12:02:59 Tarih: 08-11-2023 11:38

AGC İdari Koordinatörü Mediha Düden oğlunu evlendirdi

Mediha Düden ve Şenol Düden’in oğlu Mert Düden, Hacer Sağlam ve Yüksel Sağlam’ın kızı Aysu Sağlam ile 14 Ekim Cumartesi günü evlendi. Elektrik ve Elektronik Mühendisi olan genç çiftin en mutlu gününde aileleri, akrabaları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.



Düğünde Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  İdris Taş ve yönetim kurulu, Antalya basın camiası  ile önceki dönem başkanı Mevlüt Yeni’nin yanısıra, Antalya protokol Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK ve Oda Başkanları, Kurum ve Kuruluşların Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Düğün sonrası Düden’e sosyal medyadan tebrik mesajları yağdı.Sosyal medyadan genç kayınvalide Mediha Düden teşekkür ederek, “Düğünümüze katılımınızdan onur duyduk; bizim mutlu günümüzde bizim yanımızda olan, çelenk ve çiçek göndererek yanımızda olduklarını hissettiren herkese teşekkürü borç biliriz” dedi.



Bir hafta önce gelin adayı Aysu’nun memleketi İstanbul’da yapılan nikah merasimi, Antalya da düğünle noktalanan düğüne Antalya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri çoğunlukla katıldı.Düğüne katılan gazeteciler zaman zaman gelin damat ile karşılıklı oynarken Mediha ve Şenol Düden ilgiden çok mutlu kaldılar. Gençler bundan sonraki yaşamlarını ise İstanbul'da sürecek.  Gece boyu süren düğün; takı merasimi, pasta kesimi ile devam etti.









Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MAGAZİN Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI