Serik'de boğazı kesilen kişinin akla gelmeyecek ölüm sebebi 17-01-2012 - 15-11-36(17-01-2012 - 15-11-36)
Antalya'nın Serik İlçesi'nde dün sabah yol kenarında çıplak cesedi bulunan Faruk Çelik'i öldürdükleri iddia edilen iki kişi, Kaş İlçesi'nde yakalandı.
Şüphelilerden A.K., Çelik'in tecavüz şakası üzerine kendini kaybedip bıçakladığını söyledi.
Serik'e bağlı Belek'teki Betuyab Caddesi'nde dün saat 09.00'da yol kenarında çıplak erkek cesedi görenler, Belek Jandarma Karakolu'na haber verdi.
Jandarmanın olay yerinde yaptığı araştırmada cesedin, Belek Beldesi'nde çatı ustası, evli ve iki çocuk babası Faruk Çelik'e ait olduğu belirledi.
Faruk Çelik'in bıçakla boğazının kesildiği ve vücudunun çeşitli yerlerinde de bıçak darbesi bulunduğu anlaşıldı.
Cinayetin ardından, Antalya'nın Kaş İlçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri devriye gezerken, Çerçiler mevkiinde kapı kollarında ve bagaj etrafında kan izleri bulunan 07 YGT 12 plakalı hasarlı otomobili fark etti.
Yapılan plaka sorgulamasında otomobilin Serik'te boğazı kesilerek öldürülen Faruk Çelik'in bir süre önce bir firmadan kiraladığı araç olduğu tespit edilince, Kumluca İlçesi'nden olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı.
Otomobilin çevresinde gizlenerek beklemeye başlayan polis, bir süre sonra aracın yanına gelen iki kişiyi durdurdu ve kimlik kontrollerini yaptıktan sonra gözaltına aldı.
Şüpheliler 50 yaşındaki S.T. ile 35 yaşındaki A.K., ifadelerinde öldürülen Faruk Çelik'le beraber çalıştıklarını söyledi. Şüphelilerden A.K., Faruk Çelik'le bir gün önce Serik'in Belek Beldesi'nde çatı onarımı yaptıkları bir villada iş bitiminde birlikte içki içtiklerini belirterek, şöyle dedi:
"Önceki gece Faruk, S.T. ve ben çok içtik, sarhoştuk. Konu konuyu açtı ve söz geçen hafta gene çok içtiğimiz 'o gece'ye geldi. Faruk bana, 'Oğlum biliyor musun, o gece çok güzeldi, tadı damağımda kaldı' gibi laflar edince, 'Ne oldu ki' dedim.
Bana gülerek, 'Sen başına gelenleri hatırlamıyorsan ben ne yapayım' dedi. Dalga geçerek tecavüz ettiğini söyleyince tartışmaya başladık. Çok sinirlenmiştim. Gururumla ve şerefimle oynanmıştı.
Üstelik sarhoştuk. Faruk'u S.T. ile beraber önce soyduk, çırılçıplak bıraktık ve dövmeye başladık. Faruk elimizden kurtuldu ve o halde kaçmaya başladı.
Sinirlendim, elime aldığım bıçakla kovaladım. O sinirle ve alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmeden defalarca bıçakladım, sonra da boğazını kestim. Öldüğünü bilmiyordum, çok pişmanım."
A.K., daha sonra Faruk Çelik'in cesedini yol ortasında bırakıp, Çelik'in kiraladığı otomobille Kaş'taki bir akrabasının yanına geldiklerini ve geceyi orada geçirdiklerini anlattı.
Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkati sonucu yakalanan şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra Serik'ten gelen jandarma ekiplerine teslim edildi.
Antalya Burada - Habere Ulaşmanın Anlık Adresi

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen Ahmet Tarım'ın Antalya'nın Alanya ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Yılmaz, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Türkiye'nin dördüncü yüz nakli yapılan Turan Çolak'ın uyandırıldığını söyledi.
Milli Türk Talebe Birliği Antalya Teşkilatı bir bildiri yayınlayarak Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığını Duman Konseri nedeniyle kınadı.
Antalya'nın doğu ilçeleri başta olmak üzere Antalya, Isparta, Burdur çevrelerinde dün gece etkili olan sağanak yağış ve fırtına, Antalya kent merkezinde can aldı.
'Recep İvedik-2' filminde geçen "Ekinler boy göstermeden kör buzağı topallamaz" lafının sınav sorusu olması Şahan Gökbakar'ı bile şaşırttı: Bu da oldu ya!
Antalya Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'nün, Kırcami bölgesinde imar planı yapılmasına yönelik 'Kamu Yararı Kararı' talebini içeren yazısının kendilerine ulaşmadığını duyurdu.
Antalya CHP Muratpaşa ilçe teşkilatı üyesi Canip Can istifa etti. Canip Can istifa açıklamasında " gördüğüm lüzum üzerine parti üyeliğinden istifa ediyorum" dedi.
Akdeniz Üniversitesi’nde Haziran ayında yapılacak rektörlük seçiminde aday olan Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Fitopatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Basım, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır’ı makamında ziyaret etti.
Atilla Kavdır'ın ailesi: 'Bize tuzak kurdular, ameliyat için Atilla'ya baskı yaptı'
Batı Akdeniz Japonya'da tanıtıldı.
Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde oturan Mehmet Coşkun, istimlak bedeli ödenmeden yapılan Kahyalar Belde yolunun tapulu arazisinin içinden geçtiğini iddia ederek trafiğe kapattı.
Antalya'da evli ve 3 çocuk babası İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü 47 yaşındaki C.B.'nin iddiaya göre iki yıldır birlikte yaşadığı öğretmen 40 yaşındaki A.A., ilişkilerini öğrenen müdürün arkadaşı R.E.tarafından dövüldüğünü söyleyerek şikayet etti.
Korkuteli Antalya karayolunda, aşırı hız ve yolun kaygan olması sebebiyle meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı.
Antalya'nın merkez Kepez İlçesi sınırlarındaki ormanlık alanda bir kadın cesedi bulundu. Yapılan incelemede kadının yaklaşık bir hafta önce öldürülmüş olabileceği belirtildi.
Antalya'da 12 ,14 ve 15 Mayıs tarihlerinde bazı ilçelerde elektrik kesintisi uygulanacak.
Antalya'da da Galatasaray taraftarı şampiyonluğu coşku ile kutladı.
Antalya- Kemer karayolunda bu sabah meydana gelen kazada otel çalışanlarını taşıyan otobüs devrildi, 3'ü ağır 16 kişi yaralandı.
CHP Antalya İl Başkan Adayı Devrim Kök İl başkanlığı önünde miting gibi aday adaylığı açıklaması yaptı.
Eski sevgilisine tecavüz ettiği görüntüleri internete koyan sapık yakalanmadığı gibi görüntüler yine internete düştü.
Antalya'da 2.05 promil alkollü olduğu belirlenen sürücünün kullandığı otomobil takla attı. Bir alkollü içecek firmasında çalışan sürücü Erkan Kaan, kaldırıldığı hastanede öldü. Kazada 1 kişi de yaralandı.
Antalya'da otomobili ile Yat Limanı'ndan denize uçan bedensel engelli, 51 yaşındaki Ahmet Faruk Öztimur, çevredekilerin büyük çabalarına karşın boğularak öldü.
Antalya'da, maddi sorunları nedeniyle bunalıma girdiği ileri sürülen 36 yaşındaki TIR şoförü, sevgilisinin yanında 7'nci kattan ölüme atladı.
Burdur'da meydana gelen trafik kazasında 1 genç kız hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Antalya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Antalya'da, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu iki kişi yaralandı. Yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi olay yerinden geçen bir hemşire kaşıkla yaptı.
Antalya'da intihar etmek için Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin ikinci katına çıkan 17 yaşındaki G.B., ardından kendini boşluğa bıraktı.
Antalya'nın Kemer ilçesinde ormanlık alanda bulunan cesedin Turgay Koçak'a ait olduğu belirlendi.
Antalya Burhanettin Onat Caddesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücü Ş.K, kullandığı büyük motorsiklet ile Burhanettin Onat Caddesi'nden Meydan istikametine seyretmekte iken aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarındaki elektrik direğine çarptı ve motorsiklet adeta ikiye bölündü.
Avustralya'dan eşi ve 2 çocuğuyla 3 ay önce Antalya'ya gelen ve 8'inci kattaki evlerinden atlayan 31 yaşındaki Ayşegül Tınas'ın cesedi sitenin bahçesinde bulundu. 



medya - ajans - production
alkol şişede durduğu gibi durmuyor.. Ayarını kaçırmadan içmeyi beceremeyeceksen içkiyle işin ne kardeşim...