Şampiyondan Antalya Servisçiler Odası’na ziyaret 29-07-2011 - 11-05-36(29-07-2011 - 11-05-36)


Antalya Büyükşehir Belediye güreşçisi Yusuf Can Zeybek ve hocası Hüseyin Çetin Antalya Servisçiler Odası Başkanı Adil Demir’i ziyaret etti.

Tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerinde Deste Küçük boyda birinci olan Antalya Büyükşehir Belediye güreşçisi Yusuf Can Zeybek, hocası Hüseyin Çetin ile Antalya Servisçiler Odası Başkanı Adil Demir’i ziyaret etti. Beş yıldır aralıksız birincilik kürsüsüne çıkan Zeybek, Başkan Demir’e hedeflerini ve beklentilerini anlattı. Antalya’nın güreş sporunda Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden biri olduğunu belirten Başkan Demir, Kırkpınar’da başpehlivan Antalya’dan oldu. Pek çok boyda Antalyalı güreşçiler çeşitli başarılar elde etti. Biz bu başarılarla hep gururlandık, elimizden gelen katkıyı da koymaya çalıştık dedi. Bundan sonraki hedeflerinde başarılar dileyen Demir, temennimiz ve beklentimiz güreş sporunun gelişimini kaybetmemesi, gençlerin bu sporu daha çok benimsemesidir diyerek, gençlere de bu alanda çağrıda bulundu.

Hedef Başpehlivanlık
Büyükşehir Belediyesi Güreş antrenörü Hüseyin Çetin desteklerinden dolayı Adil Demir!e teşekkür ederek, Zeybek’in minder güreşinde Türkiye üçüncülüğü, yağlı güreşte ise yenilgisiz birincilikleri olduğunu söyledi. Son Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Deste Küçük boy birinciliği ile Deste Orta Boy kategorisine yükseldiğini belirten  Çetin, hedefimiz beş yılda beş birincilik alarak baş pehlivanlığı almak dedi. Minder güreşinde önümüzdeki yıl Avrupa şampiyonluğunu da hedeflediklerini söyleyen Çetin, tüm çalışmalarımızı başarı üzerine kurduk. Bu yolda destek olan herkese  teşekkür ediyorum dedi.



 

"
Bize ilgili Haber yada Yorumdaki hata, istek ve şikatleri bildirebilirsiniz.
En Çok Okunan Haberler
E-posta Adresinizi Haber Listemize Ekleyin!