Muratpaşa Belediyesi Meclis Toplantısı 03-06-2010 - 00-00-00(03-06-2010 - 00-00-00)
Muratpaşa Belediyesi Haziran ayı Meclis toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere 04.06.2010- Cuma günü saat 14.00’de Belediye Hizmet Binamızın Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.
G Ü N D E M
1. Yoklama ve Açılış.
2. Belediyemiz Meclisinin 03.05.2010 ve 06.05.2010 günlü toplantı tutanaklarının oylanması.
3. Norm kadro uygulamasına ilişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 25.05.2010 tarih ve 693 sayılı yazısı.
4. Sözleşmeli personel istihdamına ilişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 28.05.2010 tarih ve 706 sayılı yazısı.
5. Kreş ve Gündüz Bakımevi yönetmelik taslağına ilişkin Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün 27.05.2010 tarih ve 119 sayılı yazısı.
6. Trafo yerleri tahsis talebine ilişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 29.04.2010 tarih ve 1453 sayılı yazısı.
7. Muratpaşa Kaymakamlığı İlçe Müftülüğünün tahsis talebi ile ilgili Karma Komisyon raporunun görüşülmesine ilişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 18.05.2010 tarih ve 1792 sayılı yazısı.
8. Antalya Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tahsis talebi ile ilgili Karma Komisyon raporunun görüşülmesine ilişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 18.05.2010 tarih ve 1793 sayılı yazısı.
9. Kızılsaray Mahallesi muhtarlık binası yeri ile ilgili Karma Komisyon raporunun görüşülmesine ilişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 20.05.2010 tarih ve 1795 sayılı yazısı.
10. Alan Mahallesi 12948 ada 1 ve 2 parsellerin satışı ile ilgili Karma Komisyon raporunun görüşülmesine ilişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 20.05.2010 tarih ve 1796 sayılı yazısı.
11. Kızılsaray Mahallesi 8910 ada 1 ve 2 parsellerin satışı ile ilgili Karma Komisyon raporunun görüşülmesine ilişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 20.05.2010 tarih ve 1797 sayılı yazısı.
12. 5 adet ATM yeri tahsisine ilişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 17.05.2010 tarih ve 1798 sayılı yazısı.
13. Antalya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün talebine ilişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 13.05.2010 tarih ve 1799 sayılı yazısı.
14. Demircikara Mahallesi muhtarlık binası talebine ilişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 25.05.2010 tarih ve 1828 sayılı yazısı.
15. Güvenlik Mahallesi muhtarlık binası talebine ilişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 27.05.2010 tarih ve 1831 sayılı yazısı.
16. 1118 ada 17 nolu parseldeki plan değişikliğine ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 27.05.2010 tarih ve 7411 sayılı yazısı.
17. 4540 ve 4541 nolu adalardaki plan değişikliğine ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 27.05.2010 tarih ve 7412 sayılı yazısı.
18. 68 ada 43 nolu parseldeki plan değişikliğine ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün 27.05.2010 tarih ve 2311 sayılı yazısı.
19. 341 ada 60 ve 61 nolu parsellerdeki plan değişikliğine ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün 27.05.2010 tarih ve 2312 sayılı yazısı.
20. 1260 ada 20, 28 ve 29 nolu parsellerdeki plan değişikliğine ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün 27.05.2010 tarih ve 2313 sayılı yazısı.
21. İmar planında trafo yeri ayrılmasına ilişkin Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Antalya İl Müdürlüğünün 17.05.2010 tarihli ve 6459 sayılı yazılı talebinin görüşülmesine ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün 27.05.2010 tarih ve 2314 sayılı yazısı.
22. 5652 ada 1 nolu parseldeki plan değişikliğine ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün 27.05.2010 tarih ve 2315 sayılı yazısı.
Antalya Burada - Habere Ulaşmanın Anlık Adresi
Antalya'nın Kumluca ilçesindeki trafik kazasında bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir makine mühendisi, kendini işyerinde elektrik kablosuyla tavana astı.
Antalya'da oturan karı kocanın öz kızlarına ve eve gelen iki kıza yaptıklarına mahkemedeki avukatlar bile dayanamadı.
Antalya'da akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen 32 yaşındaki Erhan İlden, okula giden kız öğrencilere bıçakla saldırdı.
Antalya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, hayatı olumsuz etkiliyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantı arasında Akaydın gazetecilerin sorularını yanıtladı.Başkan Akaydın, Menderes Türel'in "Kaldırım belediyecisi" sözüne tepki gösterdi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın, Meclis'ten işçi ve müteahhit alacaklarını ödemek için 80 milyon lira borçlanma yetkisi istemesi, tartışmalara neden oldu.
Antalya'da, fırtına nedeniyle Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.
Antalya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
Antalya'nın Kemer İlçesi'den düğün alışverişi için ailesiyle Antalya'ya giden 21 yaşındaki Betül Çeviktaş yönetimindeki cipe, 42 yaşındaki Niyazi Yiğit Tavas yönetimindeki otomobil çarptı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde, önceki gün evinden çıkan ve geri dönmeyen Seyit Gazi Dağıstanlı'nın cesedi denizde bulundu.
Antalya'da nişanlısı Irmak Ecem Özpolat'ın annesi Hatice Özpolat'ın doğum günü partisinden dönen Avukat Emin Murodova'nın (25) kullandığı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu elektrik direğine çarptı.
Antalya'da 6 yıl önce 12 yaşındaki kız çocuğunu, sözleşmeyle satın alıp tecavüz etti.
Antalya'da 6 yıl önce 13 yaşındayken babası Osman Y. tarafından, inşaat malzemesi ticareti yapan 54 yaşındaki Yusuf A.'ya sözleşmeyle 5 bin lira karşılığında satılan ve bu kişinin tecavüzüne uğradığı belirtilen 19 yaşındaki E.Y.'nin yaşadıklarını ortaya çıkaran Hüseyin Avni Çöllü İlköğretim Okulu'nda görev yapan 31 yaşındaki 10 yıllık öğretmen ve evli olan Burçe Tuncel'e tebrik yağıyor.
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde Türkiye'nin ilk yüz ve ikinci çift kol nakli ameliyatlarını gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan, "AK Parti'den adaylık teklifi aldınız mı" sorusuna, "Biraz işin boyutu değişti. Buna gülüyorum. Böyle bir durum yok. İşin magazin boyutuyla hiç ilgilenmek istemiyorum" karşılığını verdi.
Antalya Toprak Koruma Kurulu, Kırcami bölgesinin tarım dışı amaçla kullanılabileceğine karar verdi.
Ruhsat sorunu yaşayan Antalya Meltem Halk Pazarı'ndaki dükkanların yıkımı, polis ve zabıta nezaretinde başladı.
Türkiye'nin ilk "yüz naklini" gerçekleştiren ekip, Mecliste ilgi odağı oldu.
Antalya'da kayganlaşan yolda kontrolünü kaybeden TIR, karşı yönden gelen otomobile çarptı. Kazada araçta bulunan karı koca hayatını kaybetti.
Antalya'da sahibi olduğu gazinoda çalışan garsonların işe gelmediğini ve başka bir gazinoda işe başladığını öğrenen 42 yaşındaki Burhan Kandemir, yardımcısı Maşallah Erol ile birlikte rakip gazinoyu bastı.
Antalya'da bir çimento fabrikasında döküm işçisi olarak çalışan 46 yaşındaki Seyit Ahmet Yaldız, evinin yatak odasında kendisini tavana asarak intihar etti.
Antalya'da hızlı girdiği kavşakta kontrolden çıkarak devrilen otomobilin sürücüsü 36 yaşındaki Veysel Karagüllü ölürken, 2 kişi yaralandı.
Antalya'da bir genç, randevu verdiği kız arkadaşına pankartlı, konfetili, meşaleli evlilik teklifinde bulundu.
Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yüz nakli yapılan Uğur Acar'ın uyandırıldığını ve şu anda ağrıları olduğunu kaydetti. Özkan, Acar'ın elini kaldırarak baş parmağıyla iyi olduğunu işaret ettiğini belirtti.
Konya'nın Seydişehir İlçesi'ndeki 1 Nolu Aile Hekimliği'nde çalışan pratisyen hekim 52 yaşındaki Halil Coşar, ailesiyle birlikte hafta sonu tatilini geçirdiği Antalya'dan dönerken, Serik İlçesi'nde otomobilinin su kanalına yuvarlanması sonucu öldü.
Antalya-Burdur karayolu Çubukbeli mevkiinde cipin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Antalya'da annesiyle yaşayan lise öğrencisi 16 yaşındaki E.A.'nın bir erkek arkadaşı, internet üzerinden görüntülü görüşme yaparken yarı çıplak fotoğrafını çekti ve bazı arkadaşlarıyla paylaştı.
Başbakanların ünlü ettiği bitkilere bu kez de Burdur Bucak salebi ekleneceğe benziyor. 



medya - ajans - production