Murat Seyirci ve İdris Taş'ın konuğu Hakan Tütüncü 15-07-2010 - 00-00-00(15-07-2010 - 00-00-00)


Antalya Burada Radyo programının tekrarı için play tuşlarına tıklayın ve dinleyin !!!

Gazeteci İdris Taş ve Murat Seyirci’nin hazırlayıp sunduğu, Talya Göz'ün ana sponsorluğun da gerçekleşen Antalya Burada Radyo programının bu haftaki konuğu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü oldu.


Gündeme dair sorularını cevaplandırıldığı program da Tütüncü, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerin bir bölümünü ve yapacaklarını anlattı. Dinleyicilerden gelen sorularında yanıtlandığı program da ilk olarak tapu sorunu ele alındı.

Tapu sorununun geçmişten gelen köyden şehre göçün ve kötü yönetimlerin sonucu olduğuna dikkat çeken Tütüncü, geçmiş devletlerin ve belediyelerin şehirleşme politikaların da kaçak yapılaşma karşısın da çok yetersiz kaldığını belirtti.  

Bugüne kadar Kepez’de 3000’e yakın tapu verildiğini belirten Tütüncü, özellikle 2B ile ilgili önemli açıklamalar da bulundu. Programın ikinci bölümün de sosyal projelere değinen Tütüncü, bir soru üzerine özellikle gençlere yönelik yarış pisti ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

Tütüncü Antalya’nın pist ihtiyacını yaşadığı bir anı ile daha da iyi anladığını, bu nedenle proje ekibine talimat verdiğini, bin metre uzunluğun da bir drag pistinin şu an projelendirilme aşamasın da olduğunu ve projenin uygulanacağı alan ile ilgili araştırma çalışmalarının da başlandığını söyledi.


Antalya’ya mutlaka bir yarış pisti kazandıracaklarını belirten Tütüncü, hız, motor ve otomobil sporlarının bir parçası, daha önce önemli yarışların gerçekleştirildiği Antalya’mızın böyle bir projeye acil ihtiyacı var dedi.


Talya Göz'ün ana sponsorluğun da gerçekleşen Antalya Burada Radyo Programı, her Pazartesi 17:00 da 95.00 Radyo Akdeniz’de.

Programın tekrarını dinlemek için play tuşlarına tıklayın!!!


Ses Dosyaları


1. Bölüm

2. Bölüm

 

"
Bize ilgili Haber yada Yorumdaki hata, istek ve şikatleri bildirebilirsiniz.
En Çok Okunan Haberler
E-posta Adresinizi Haber Listemize Ekleyin!