Mehmet Bucak'tan Osman Koru'ya cevap 24-12-2009 - 00-00-00(24-12-2009 - 00-00-00)
Antalya Oto Tamirciler Odası Başkan adayı Mehmet Bucak, mevcut Başkan Osman Koru’nun ”bazı üylerimizin kaydını bilinçli olarak sildiğimiz ileri sürülmekte olup,tamamen yalandır” dediği açıklamasına sert tepki gösterdi.
Mehmet Bucak yaptığı açıklamada, TC. Sanayi ve Ticaret Bakanlığına bildirilen hazeron listesinde kendi tesbitlerine göre 16 eksik üye olduğunu, bu eksiklerden çoğu üyenin kendisini desteklediğini belirtti.
Osman Koru’nun yalan dediği üye kaydı silme işleminde, Işte belgesi, işte bilgisi diyen Bucak, elindeki belgeyi göstererek, yalan konuşmuyor belgeliyoruz, Durmuş Altıntaş’a ait mesleki faaliyet belgesi odadan 09-11-2009 tarihinde alınmış, halen Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kaydı bulunan 3344 oda üye kayıt numaralı Durmuş Altıntaş, hazirun listesinde şu an yer almamakta. Mesleki faaliyeti devam eden oda üyesi esnafımız, nasıl olurda listede yer almaz ve oy hakkı elinden alınmaya çalışılır.
Ayrıca üyelik süreci 6 aydan daha az olan bazı isimler hazeron listesinde yer alıyor, 6 ayı doldurmayan esnafın oy kullanamayacağı gerçeği göz ardı edimektedir.
AR-GE ve Eğitim Biriminin açılışına da değinen Bucak, sponsor bir markadan AR-GE ve Eğitim Birimi için 20 bin TL. alındığı söyleniyor.
Yapılan anlaşmanın içeriği süreci nedir, gerçekten alınan para 20 bin TL. midir. Bu para karşılığında ne kadar bir reklam desteği verilmiştir, AR-GE ve Eğitim Biriminde bulunan marka reklamına baktığımızda, AR-GE ve Eğitim Birimi Tamirciler Odası’na değil, sponsor markaya aitmiş gibi algılatılıyor, sponsor firmanın bu tanıtım karşılığında projenin en az % 51 lik kısmını karşılaması gerekiyor.
Projenin 5/1 ine destek verdiği söylenen markanın sözleşme detayları açıklansın, kimse Oto Tamirciler Odası’nı farklı amaçlar için kullanmasın dedi.
Antalya Burada - Habere Ulaşmanın Anlık Adresi
Antalya'nın Kumluca ilçesindeki trafik kazasında bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir makine mühendisi, kendini işyerinde elektrik kablosuyla tavana astı.
Antalya'da oturan karı kocanın öz kızlarına ve eve gelen iki kıza yaptıklarına mahkemedeki avukatlar bile dayanamadı.
Antalya'da akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen 32 yaşındaki Erhan İlden, okula giden kız öğrencilere bıçakla saldırdı.
Antalya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, hayatı olumsuz etkiliyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantı arasında Akaydın gazetecilerin sorularını yanıtladı.Başkan Akaydın, Menderes Türel'in "Kaldırım belediyecisi" sözüne tepki gösterdi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın, Meclis'ten işçi ve müteahhit alacaklarını ödemek için 80 milyon lira borçlanma yetkisi istemesi, tartışmalara neden oldu.
Antalya'da, fırtına nedeniyle Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.
Antalya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
Antalya'nın Kemer İlçesi'den düğün alışverişi için ailesiyle Antalya'ya giden 21 yaşındaki Betül Çeviktaş yönetimindeki cipe, 42 yaşındaki Niyazi Yiğit Tavas yönetimindeki otomobil çarptı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde, önceki gün evinden çıkan ve geri dönmeyen Seyit Gazi Dağıstanlı'nın cesedi denizde bulundu.
Antalya'da nişanlısı Irmak Ecem Özpolat'ın annesi Hatice Özpolat'ın doğum günü partisinden dönen Avukat Emin Murodova'nın (25) kullandığı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu elektrik direğine çarptı.
Antalya'da 6 yıl önce 12 yaşındaki kız çocuğunu, sözleşmeyle satın alıp tecavüz etti.
Antalya'da 6 yıl önce 13 yaşındayken babası Osman Y. tarafından, inşaat malzemesi ticareti yapan 54 yaşındaki Yusuf A.'ya sözleşmeyle 5 bin lira karşılığında satılan ve bu kişinin tecavüzüne uğradığı belirtilen 19 yaşındaki E.Y.'nin yaşadıklarını ortaya çıkaran Hüseyin Avni Çöllü İlköğretim Okulu'nda görev yapan 31 yaşındaki 10 yıllık öğretmen ve evli olan Burçe Tuncel'e tebrik yağıyor.
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde Türkiye'nin ilk yüz ve ikinci çift kol nakli ameliyatlarını gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan, "AK Parti'den adaylık teklifi aldınız mı" sorusuna, "Biraz işin boyutu değişti. Buna gülüyorum. Böyle bir durum yok. İşin magazin boyutuyla hiç ilgilenmek istemiyorum" karşılığını verdi.
Antalya Toprak Koruma Kurulu, Kırcami bölgesinin tarım dışı amaçla kullanılabileceğine karar verdi.
Ruhsat sorunu yaşayan Antalya Meltem Halk Pazarı'ndaki dükkanların yıkımı, polis ve zabıta nezaretinde başladı.
Türkiye'nin ilk "yüz naklini" gerçekleştiren ekip, Mecliste ilgi odağı oldu.
Antalya'da kayganlaşan yolda kontrolünü kaybeden TIR, karşı yönden gelen otomobile çarptı. Kazada araçta bulunan karı koca hayatını kaybetti.
Antalya'da sahibi olduğu gazinoda çalışan garsonların işe gelmediğini ve başka bir gazinoda işe başladığını öğrenen 42 yaşındaki Burhan Kandemir, yardımcısı Maşallah Erol ile birlikte rakip gazinoyu bastı.
Antalya'da bir çimento fabrikasında döküm işçisi olarak çalışan 46 yaşındaki Seyit Ahmet Yaldız, evinin yatak odasında kendisini tavana asarak intihar etti.
Antalya'da hızlı girdiği kavşakta kontrolden çıkarak devrilen otomobilin sürücüsü 36 yaşındaki Veysel Karagüllü ölürken, 2 kişi yaralandı.
Antalya'da bir genç, randevu verdiği kız arkadaşına pankartlı, konfetili, meşaleli evlilik teklifinde bulundu.
Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yüz nakli yapılan Uğur Acar'ın uyandırıldığını ve şu anda ağrıları olduğunu kaydetti. Özkan, Acar'ın elini kaldırarak baş parmağıyla iyi olduğunu işaret ettiğini belirtti.
Konya'nın Seydişehir İlçesi'ndeki 1 Nolu Aile Hekimliği'nde çalışan pratisyen hekim 52 yaşındaki Halil Coşar, ailesiyle birlikte hafta sonu tatilini geçirdiği Antalya'dan dönerken, Serik İlçesi'nde otomobilinin su kanalına yuvarlanması sonucu öldü.
Antalya-Burdur karayolu Çubukbeli mevkiinde cipin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Antalya'da annesiyle yaşayan lise öğrencisi 16 yaşındaki E.A.'nın bir erkek arkadaşı, internet üzerinden görüntülü görüşme yaparken yarı çıplak fotoğrafını çekti ve bazı arkadaşlarıyla paylaştı.
Başbakanların ünlü ettiği bitkilere bu kez de Burdur Bucak salebi ekleneceğe benziyor. 



medya - ajans - production
OSMAN KORU VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLERİM.bize şimdiye kadar yaptıkları hizmet için tşk ederiz.bu yönetimi tekrar destekliyoruz.mehmet bey e bi sorum olacak geçen dönem bana para verseler başkanlık yapmam diyordu. zamanın yok diyordu.şimdi ne oldu da aday anlamadım
arkadaşlar.benim babamda bi süre odalarda yöntim kruluna seçilmişti. bu dönemde benim bildiğim kadar seşim hazırol listeleri sanayi bakanlığından geldi.odalarla alakası yok.ama askı süresinde ismi çıkmayanlar itiraz edebiliyor.başkalrın silmesi imkansız.arge yeri için de mehmet bey kaç tl yardım etti?mevcut yönetim bildiğim kadarıyla huzur haklarını hep buraya verdiler..insanlar gelipgeçicidir ama eserler kalıcıdır.yapılan gezi fuar ve hizmetler için tşk edilmesi gerekir