Mehmet BUCAK'tan Rakip Kalede Seçim Startı 07-12-2009 - 00-00-00(07-12-2009 - 00-00-00)


Antalya Oto Tamirciler Odası başkan aday Mehmet BUCAK, Yeşil Antalya Sanayi sitesinde esnaf ile buluştu.

Esnaf için, hizmet için, elini elime ver birlikte başaralım sloganı ile seçim startını veren Antalya Oto Tamirciler Odası başkan aday Mehmet BUCAK, Yeşil Antalya Sanayi sitesinde esnaf ile buluştu.

 

791 kayıtlı üyesi bulunan Antalya Oto Tamircileri Odası başkanlık seçiminde, mevcut Başkan Osman Koru’nun yanı sıra, daha önce yönetimde bulunan ve bir süre önce istifa eden Mehmet BUCAK’ta adaylığını açıkladı.

Mevcut başkan Osman Koru’nun kalesi diye bilinen Yeşil Antalya Sanayi Sitesinde basın ve kalabalık bir esnaf grubu ile kahvaltıda buluşan Mehmet BUCAK, önce destekleri için esnafa teşekkür etti, ardından mevcut Başkan Osman Koru’ya, bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür etti ve esnafa, birlik, beraberlik ve teknoloji ile barışık bir yönetim sözü verdi.

Bucak, neden aday olduğu ile ilgili yaptığı açıklamada, özellikle mevcut yönetimin huzur hakkı ile ilgili duruşuna sitem etti. Teknoloji ve eğitim ile ilgili çalışmalarında yetersiz olduğunu belirten Bucak, yönetime geldiklerinde huzur hakkı almayacaklarını ve oluşan huzur hakkı bedellerini tamamen üyelerine yönelik hizmetlerde kullanacaklarını belirtti.

 

AB DESTEKLİ PROJELER

Oda üyelerimize çağın gerekliliği olan teknoloji ve eğitimi AB destekli projeler ile sağlayacağız diyen Bucak, odamız siyaset üstü bir duruş sergileyecek, paranın ve kırgınlığın değil, birlik ve başarının adresi olacak, üyelerimizin yaşam ve çalışma standartlarını yükseltme dışında ranta birim tanımayacağız, kısaca esnafı ile barışık, eğitime, teknolojiye ve kardeşliğe açık bir yönetim olacağız dedi. Mehmet Bucak, esnafımızın menfaatleri için hazırladığımız projeleri kısa süre sonra açıklayacağız dedi.

Mehmet Bucak basın açıklaması sonrasında Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret ederek, destek vermelerini istedi.

 

Mehmet BUCAK

1964 yılında Antalya’nın Korkuteli ilçesinde doğan Mehmet BUCAK, 1986 yılında Eski Sanayi Sitesinde Oto elektrik parçacılığına başladı. 1996 yılından bu yana Akdeniz Sanayi Sitesi’nde Oto İnci adlı işletmesinde hizmet vermeye devam ediyor. Mehmet BUCAK evli ve 3 çocuk babası.

 

 

 

 

 

 



 

"
Bize ilgili Haber yada Yorumdaki hata, istek ve şikatleri bildirebilirsiniz.
  • halil ÜSTÜNKAYA 04 01 2010 - 18:37

    BEN ESKİ SANAYİDE ELEKTRİKÇİYİM.SAĞ OLSUN ÖNCEKİ YÖNETİM BİZİ 4 SEFER FUARA GÖTÜRDÜ VE CİHAZALIRKENDE YARDIMCI OLDU.YİNE BURADA YÖNETİMDE OLAN ARKADAŞLARDA DESTEK VERDİ.MEHMET BEY ODADA KAÇ YÖNETİM ÜYESİ OLUR MERAK ETTİM.BURADA İSMİNİ SAYAMAYACAK KADAR KİŞİYE YÖNETİM SÖZÜ VERDİNİZ.BİRİDE BENİM ORTAĞIM.LÜTFEN AÇIKLAYINDA BU İNSANLARI ÜMİT ETTİRMEYİN.YİNEDE BASARILAR.

  • MURAT AYDOĞAN 09 12 2009 - 17:01

    HERZAMAN YANINDAYIM BAŞARILAR

  • MEHMET BUCAK 08 12 2009 - 14:32

    BENİ DESTEKLEYEN USTALARIMIZA VE ESNAF ARKADAŞLARIMA TEŞEKÜR EDER HAYIRLI İŞLER DİLERİM M, BUCAK

  • MUZAFFER KONUKCU 08 12 2009 - 14:27

    ŞİMDİDEN TEPRİK EDERİM BAŞKANLIK SANA YAKIŞIR

  • KERİM ARIKAN 08 12 2009 - 14:22

    İSMİYLE KİŞİLİYLE TAKTİR ETİĞİM KİŞİSİN HAYIRLI OLSUN

  • MUSTAFA MUT 08 12 2009 - 14:19

    BEN TEKNİK DİRTÖR OLARAK HERZAMAN YANINDAYIM BAŞARINIZI DEVAMINI DİLERİM

  • EROL ÇELİK 08 12 2009 - 14:16

    İSLERİ TEPRİK EDER YOLUNUZ AÇIK OLSUN

  • EROL KURTCAN 08 12 2009 - 14:15

    MİSYONU DÜZGÜN DÜRÜST BAŞKAN İSTİYORUZ

  • MEHMET TEPELİ 08 12 2009 - 14:12

    BİZLER HEP YANINDAYIZ

  • MEHMET TEPELİ 08 12 2009 - 14:11

    BİLER HEP YANINDAYIZ

  • HAKANGÖÇMEN 08 12 2009 - 14:10

    DURUŞU DİK BAŞKAN İSTİYORUZ YAYIRLI OLSUN

  • HÜSEYİN ÇETİN 08 12 2009 - 14:07

    BAŞARİLAR

En Çok Okunan Haberler
E-posta Adresinizi Haber Listemize Ekleyin!