MHP Döşemealtı İlçe Başkanlığına Kadir Gürcan seçildi 03-02-2012 - 16-45-02(03-02-2012 - 16-45-02)
Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) Döşemealtı İlçe seçimleri yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Kadir Gürcan yeniden başkanlığa seçildi.
Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) Döşemealtı İlçe seçimleri yapıldı. Yapılan kongreye MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MYK Üyesi Kemal Çelik, İl Başkanı Adnan Kaya, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Reşat Oktay, İl Genel Meclisi MHP üyesi Zeki Tunç, Kadın Kolları Başkanı Gülnihal Gürel, Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Uysal ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan il ve ilçe başkanlıklarına aday olan isimler kongrede hazır bulundu.
Seçime partililer ve üyeler büyük ilgi gösterdi. İstiklal Marşı ve ardından saygı duruşu ile kongreye geçildi.
Çözüm üreten partiyiz
İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Kadir Gürcan yaptığı açıklamada, “Döşemealtın’da Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı iktidara karşı en anlamlı duruşu gösteren partidir. Genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde partimiz Döşemealtında üzerine düşeni yapmıştır. MHP kadrolarının ilçemizi yönetilmesine talibiz.
Yaptığımız çalışmalar ve yürüttüğümüz projelerde halkımızın güvenini almış ve her fırsatta kapısı sonuna kadar Döşemealtı’nda yaşayan herkese açmış olan Milliyetçi Hareket Partisi çözüm üreten parti olmuştur” dedi
Hayırlı olsun
Milletvekili Mehmet Günal ise, “Türkiye genelinde olduğu gibi Döşemealtı ilçemizde de büyük bir coşku ile gerçekleştirildiğini görmekten büyük mutluluk duymaktayım. Seçime giren ve yeniden MHP kadrolarının oluşturulmasında dava insanı kimliğini inadına sürdüren kardeşimiz Kadir Gürcan’ı bir kez daha yürekten kutluyorum. Genel Kurulumuz herkese hayırlı olsun” dedi. Konuşmaların ardından oy kullanıldı.
Asil yönetim kurulu isimleri
Döşemealtı MHP İlçe yönetimi Asil şu isimlerden oluştu: Ramazan Uyhan, Mehmet Alp, Murat Önder Yılmaz, Nurettin Uğur, Osman Demir, Bahri Koç, Cüneyt Akkaşoğlu, Adem Acar, Osman Çelebi, Mehmet Öztürk, Şamil Aslan, Mehmet Akgün, Hilmi Balaban, Ömer Ali Aya. Kadir Gürcan kullanılan 125 oyun tamamını alarak başkan seçildi
Antalya Burada - Habere Ulaşmanın Anlık Adresi


Hatay'ın Dörtyol ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen Ahmet Tarım'ın Antalya'nın Alanya ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Yılmaz, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Türkiye'nin dördüncü yüz nakli yapılan Turan Çolak'ın uyandırıldığını söyledi.
Milli Türk Talebe Birliği Antalya Teşkilatı bir bildiri yayınlayarak Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığını Duman Konseri nedeniyle kınadı.
Antalya'nın doğu ilçeleri başta olmak üzere Antalya, Isparta, Burdur çevrelerinde dün gece etkili olan sağanak yağış ve fırtına, Antalya kent merkezinde can aldı.
'Recep İvedik-2' filminde geçen "Ekinler boy göstermeden kör buzağı topallamaz" lafının sınav sorusu olması Şahan Gökbakar'ı bile şaşırttı: Bu da oldu ya!
Antalya Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'nün, Kırcami bölgesinde imar planı yapılmasına yönelik 'Kamu Yararı Kararı' talebini içeren yazısının kendilerine ulaşmadığını duyurdu.
Antalya CHP Muratpaşa ilçe teşkilatı üyesi Canip Can istifa etti. Canip Can istifa açıklamasında " gördüğüm lüzum üzerine parti üyeliğinden istifa ediyorum" dedi.
Akdeniz Üniversitesi’nde Haziran ayında yapılacak rektörlük seçiminde aday olan Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Fitopatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Basım, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır’ı makamında ziyaret etti.
Atilla Kavdır'ın ailesi: 'Bize tuzak kurdular, ameliyat için Atilla'ya baskı yaptı'
Batı Akdeniz Japonya'da tanıtıldı.
Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde oturan Mehmet Coşkun, istimlak bedeli ödenmeden yapılan Kahyalar Belde yolunun tapulu arazisinin içinden geçtiğini iddia ederek trafiğe kapattı.
Antalya'da evli ve 3 çocuk babası İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü 47 yaşındaki C.B.'nin iddiaya göre iki yıldır birlikte yaşadığı öğretmen 40 yaşındaki A.A., ilişkilerini öğrenen müdürün arkadaşı R.E.tarafından dövüldüğünü söyleyerek şikayet etti.
Korkuteli Antalya karayolunda, aşırı hız ve yolun kaygan olması sebebiyle meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı.
Antalya'nın merkez Kepez İlçesi sınırlarındaki ormanlık alanda bir kadın cesedi bulundu. Yapılan incelemede kadının yaklaşık bir hafta önce öldürülmüş olabileceği belirtildi.
Antalya'da 12 ,14 ve 15 Mayıs tarihlerinde bazı ilçelerde elektrik kesintisi uygulanacak.
Antalya'da da Galatasaray taraftarı şampiyonluğu coşku ile kutladı.
Antalya- Kemer karayolunda bu sabah meydana gelen kazada otel çalışanlarını taşıyan otobüs devrildi, 3'ü ağır 16 kişi yaralandı.
CHP Antalya İl Başkan Adayı Devrim Kök İl başkanlığı önünde miting gibi aday adaylığı açıklaması yaptı.
Eski sevgilisine tecavüz ettiği görüntüleri internete koyan sapık yakalanmadığı gibi görüntüler yine internete düştü.
Antalya'da 2.05 promil alkollü olduğu belirlenen sürücünün kullandığı otomobil takla attı. Bir alkollü içecek firmasında çalışan sürücü Erkan Kaan, kaldırıldığı hastanede öldü. Kazada 1 kişi de yaralandı.
Antalya'da otomobili ile Yat Limanı'ndan denize uçan bedensel engelli, 51 yaşındaki Ahmet Faruk Öztimur, çevredekilerin büyük çabalarına karşın boğularak öldü.
Antalya'da, maddi sorunları nedeniyle bunalıma girdiği ileri sürülen 36 yaşındaki TIR şoförü, sevgilisinin yanında 7'nci kattan ölüme atladı.
Burdur'da meydana gelen trafik kazasında 1 genç kız hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Antalya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Antalya'da, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu iki kişi yaralandı. Yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi olay yerinden geçen bir hemşire kaşıkla yaptı.
Antalya'da intihar etmek için Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin ikinci katına çıkan 17 yaşındaki G.B., ardından kendini boşluğa bıraktı.
Antalya'nın Kemer ilçesinde ormanlık alanda bulunan cesedin Turgay Koçak'a ait olduğu belirlendi.
Antalya Burhanettin Onat Caddesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücü Ş.K, kullandığı büyük motorsiklet ile Burhanettin Onat Caddesi'nden Meydan istikametine seyretmekte iken aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarındaki elektrik direğine çarptı ve motorsiklet adeta ikiye bölündü.
Avustralya'dan eşi ve 2 çocuğuyla 3 ay önce Antalya'ya gelen ve 8'inci kattaki evlerinden atlayan 31 yaşındaki Ayşegül Tınas'ın cesedi sitenin bahçesinde bulundu. 



medya - ajans - production