İstanbul'da Kemer Rüzgarı Esti 11-06-2010 - 00-00-00(11-06-2010 - 00-00-00)


7.Kemer Altınnar Kültür ve Sanat Festivali Basın ve Tanıtım kokteyli İstanbul Ortaköy 8th Hill’de yapıldı.

İstanbul’daki olumsuz hava şartlarına ve yağan yağmura ve Uluslar arsı bir programın bulunmasına rağmen birçok davetlinin katıldığı geceye bir Kemer Aşığı olan ve Türk Sanat Müziğinin unutulmaz ismi Gönül Yazar, Fantezi ve Pop Müzik Sanatçısı Fatih Ürek, Pop Müziğin en önemli çıkışlarından birisini yapan Kral Fm “Yılın Yeni Yeteneği” ödüllü Murat Dalkılıç, Fantezi Müzik Sanatçısı Orhan Ölmez, Dansöz ve Şarkıcı Tanyeli, Şarkıcı Veysel Yalvaç, Magazin Gazetecileri Derneği Başkanı Sinan Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, Organizatör Çiğdem Saraçoğlu, Oryantal Dansöz Sibel Barış, Modacı Tanju Babaer, Türk Sinemasının Önemli ismi Yusuf Sezgin,  birçok davetli ve gazeteciler ile Kemer Kaymakamı Bayramali Köse katıldılar.

Ev sahipliğini Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül’ün yaptığı kokteylde Kemer Belediyesini Temsilen Meclis Üyeleri Zekiye Muşlu, Mustafa Culfa ve Tolga Minta 8th Hill’de hazır bulundular. Başkan Mustafa Gül ve eşinin davetliler ile yakından ilgilendiği gecede Fox Tv ve Star Tv röportaj ve çekim yaptılar. Gönül Yazar yeni albümü “Gönül Yazar: Forever”i Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e imzalayarak hediye etti.

Gönül Yazar Başkan Mustafa Gül’e “Beni tekrar Kemerli yapın. Kemeri çok özledim” diyerek seslenirken Cd nin üzerine yazdığı notta “sevgili başkanım beni ortada bırakmayın. Kemer’e alın. Siz varsanız bende varım. Sevgiler.” Diyerek Kemer’e dönme isteğini yeniledi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’de kendisini Kemere geri getireceğini söyledi.

“KEMER ALTINNAR KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ ETKİNLİKLERİ ARASINDA”
Bu yıl 7.si yapılacak olan Kemer Altınnar Kültür ve Sanat Festivali’nin Türkiye’nin sayılı Festivallerinden birisi olduğunu dile getiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Sanat bizim için vazgeçilmez bir konu. Bu nedenle yaz mevsiminin başlangıcı olan Haziran Ayında çocuklarımızın okullarının da kapanmasını bekleyerek bir takvim oluşturduk.

Bu sana 20-21-22-23 Haziran tarihleri arasında yapacağımız Festivalimize Murat Dalkılıç, Fatih Ürek, Sibel Can gelerek sahne alacaklar. Ama sürprizlerimiz bu kadar değil. Programımız yine dopdolu. 20 Haziran Pazar günü görkemli kortej geçişi ile başlayacak.

Yine pek çok başka etkinliklerle, korteje katılacak birçok sürpriz isimlerle, halkımızın ve misafirlerimizin karşısında olacağız. Festivalimizde çok büyük sürprizlerimiz var ve sizleri Kemer’de görmek istiyoruz. Umarım bizleri yalnız bırakmazsınız. Geçen sene Festivalimiz çok güzel oldu.

İnşallah bu sene daha güzel olacak. Her sene daha ileriye taşımak için çalışıyoruz. Sanata yönelik çalışmalarımız durmadan devam edecek. Antalya sadece Türkiye’nin değil, dünyanın sayılı şehirlerinden bir tanesi ve festivaller şehri. Antalya, festivaller ve özel günlerde düzenlenen etkinliklerle adından özellikle son yıllarda sık söz ettiriyor.

Gelen yerli ve yabancı turistlere ülkemizin tanıtımı çok önemli. Tanıtım ve pazarlamanın sürekli olarak yapılabilmesi belediyelerin görevidir. Biz de bu kamu görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeyi ve Kemer’i özlediği eski günlerine geri döndürmeyi amaçlıyoruz” Dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan sanatçı Murat Dalkılıç “yeni albüm çıkarttım. Bu albümün ilk konseri 7.Kemer Altınnar Festivali. Benim içinde bir ilk olacak. Kemer’e daha önce hiç gitmedim. Ama Fatih Ürek çok güzel bir yer olduğunu söyledi. Beraber geliyoruz bu sene Kemer Alınnar Festivaline.” Dedi.  



 

"
Bize ilgili Haber yada Yorumdaki hata, istek ve şikatleri bildirebilirsiniz.
En Çok Okunan Haberler
E-posta Adresinizi Haber Listemize Ekleyin!