Hasan Subaşı Ak Parti'de 21-12-2009 - 00-00-00(21-12-2009 - 00-00-00)


Belediye Başkanları toplantısına, Büyükşehir Belediyesi eski Belediye Başkanı Hasan Subaşı'da katıldı.

Başkanlardan birlik, beraberlik mesajı

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen programda belediye başkanları ile bir araya geldi.

 

AK Partili belediye başkalarının bir araya geldiği toplantıda ilçe ve belde belediye başkanları ‘Kardeş Belediyecilik’ anlayışını sürdürdüklerini belirterek birlik ve beraberlik içersinde hizmet etmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, “AK Partili 35 belediye başkanımız ile birlikte yeni projeler, siyasi, ekonomik ve sosyal konuların müzakeresi, bilgi ve deneyim paylaşımlarını ortaya koymak için bir araya geldik” dedi.

 

Samani, “AK Parti hükümeti olarak geçmişten günümüze kadar yaşanan tüm gelişmelerin farkındayız. Yerel yönetimlerde hükümetimiz döneminde köy ve mahallelerde hizmet üretme sıkıntısı ortadan kalktı.

 

Önceki dönemler muhtar mahallesine ya da köyüne su ve yol yaptırmak için Ankara’ya giderdi. Şimdi muhtarlarımız Ankara’ya kadar gitmiyor, yerel yönetimler ile bu sorunlarını çözüyor.

 

AK Parti iktidarı olarak hizmetlerin en çok alındığı illerin başında geliyoruz. Önceki dönemler ile bizim dönemimizde yapılan hizmetleri kıyaslayamayız.

 

Antalya ve bütün ilçeleri bu değişimi görmektedir. Bugün baktığımız zaman suyu olmayan köy ve yolu asfaltlanmamış köy kalmadı. Başbakanımız özellikle köylerde yaşanan bu sıkıntıları görmüş ve Köy-Des Projesi’ni faaliyete geçirmiştir.

 

Antalya’nın bütün ilçeleri, belde ve köylerine gidildiğinde AK Parti tarafından yapılan hizmetleri ya da açılışı gerçekleşecek hizmetleri görebilirsiniz. Antalya Havaalanında 2. pist hayata geçirilmeseydi bugünler de turizmde büyük sıkıntılar yaşayacaktık.

 

Gazipaşa Havaalanı’nın resmi açılışının önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. Antalya’nın doğusundan batısına gidildiğinde yapılan duble yolları biliyoruz.

 

Önümüzdeki günlerde Gazipaşa baraj ihalesi, Kaş Kıbrıs barajı, Dim barajı sulama projesi, Elmalı Sulama projesi, damla sulama sistemini hayata geçiriyoruz. Bunu ancak ara vermeden sürdürülebilir hizmet anlayışı ile görebilirsiniz” diye konuştu.

 

Polemik ve çekişmeden uzak duruyoruz

Antalya’nın dünyanın en önemli şehirlerinden birisi olduğunu vurgulayan Samani, “Gerek AK Partili belediyelerde, gerekse diğer belediyelerde sürekli hizmet ve kazanım yönünde gayret ortaya koymaya çalışıyoruz.

 

Polemik ve çekişmeden uzak durma anlayışı içerisindeyiz. Biz AK Partili belediyelerimiz ve diğer belediyeler arasında ayrım yapmıyoruz. Onlardan da aynı anlayış içerisinde olmalarını istiyoruz” dedi.

 

Alaiye Resort Spa Hotel’de düzenlenen toplantıya Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu ev sahipliği yaptı.

 

Toplantıya, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Samani’nin yanısıra, AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Üzeyir Doğan, İl Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç, İl Gençlik Kolları Başkanı Hıfzullah Şahbaz ve Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Güney katıldı.

 

Belediye Başkanları toplantısının bu ay misafir konuğu Büyükşehir Belediyesi eski Belediye Başkanı Hasan Subaşı oldu.



 

"
Bize ilgili Haber yada Yorumdaki hata, istek ve şikatleri bildirebilirsiniz.
En Çok Okunan Haberler
E-posta Adresinizi Haber Listemize Ekleyin!