Elektrikçiler Mithat Hisarkaya dedi 29-01-2010 - 00-00-00(29-01-2010 - 00-00-00)


Elektrikçiler Odası’nın mevcut Başkanı Mithat Hisarkaya, üyelerden aldığı destek ile 4 yıl daha oda başkanlığına seçildi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’ne bağlı Antalya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan genel kurul toplantısı bugün (28.01.2010) yapıldı.

 

Genel kurulda Divan Başkanlığını Türkiye Elektrik Elektronik ve Benzeri Teknisyenler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Abdullah Kaya yaptı.

 

Oda yönetiminin yaptığı çalışmaların üyelere sunulduğu genel kurulda, gelecek 4 yılda yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.

 

Odanın gelin ve giderlerinin oy birliği ile kabul edildiği genel kurulun son gündem maddesinde ise seçimlere geçildi. Oda başkanlığı için 5 aday liste çıkararak üyelerden destek istedi.

 

Yapılan seçimler sonunda, kullanılan 503 oyun 8’i geçersiz sayıldı. Geçerli 495 oyun dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti.

 

Süleyman Döner 21, Hasan Soylu 73, Coşkun Erdi 88, Yusuf Erdemir 151 ve Mithat Hisarkaya 162. Elektrikçiler Odası’nın mevcut Başkanı Mithat Hisarkaya, üyelerden aldığı destek ile 4 yıl daha oda başkanlığına seçildi.



 

"
Bize ilgili Haber yada Yorumdaki hata, istek ve şikatleri bildirebilirsiniz.
  • ALİRIZA AKTAŞ 26 02 2010 - 14:56

    MİTAT BEYE HAYIRLIOLMASI DİLEKLERİMLE TEDAŞLA OLAN BAZI SIKINTILARIMIZA ÇÖZÜM BULMASINI TEMENNİ EDER İMZAYETKİ GÜCÜMÜZÜN YÜKSELTİLMESİNDEKİ ÇALİŞMALARINI BİRAN ÖNCE SONUÇLANDIRMALARINI UMUYORUM DİĞER ADAY ARKADAŞLARIN SEÇİM VAADLERİNDEKİ ELEKTRİKÇİ ARKADAŞLARIN İSTEKLERİNİ YAPMA GÖREVİ VE ÇALIŞMALARI ARTIK SİZİN YOL HARİTANIZDIR YOLUNUZDA BAŞARILAR DİLERİM MİTAT BEY TEKRAR HAYIRLI OLSUN

En Çok Okunan Haberler
E-posta Adresinizi Haber Listemize Ekleyin!