Dünyanın Enerjisi Antalya'dan 14-02-2010 - 00-00-00(14-02-2010 - 00-00-00)


LIK LIK'lı çiğ köfte yediniz mi ?

17. Uluslararası yiyecek İçecek Fuarı'ndaki standında ziyaretçilere enerji ikram eden LIk LIK enerji içecekleri, fuar süresince farklı etkinliklere de imza attı.

Lık Lık enerji içecekleri yetkilisi Bedri YALÇIN, LIK LIK 4X4 ENERGY içeceginin kendi imalatlarını olduğunu ve Avusturya da üretildiğini belirterek, ürünümüz Avrupa pazarında kendini kanıtldı şimdi ise Türkiye genelinde il ve ilcelerine bayilikleri verileceklerini söyledi.

Fuar esnasında Türkiye'de ilk defa enerji içeceği ile çiğ köfte yaptıklarını belirten Yalçın, enerjili çiğköfteyi standımıza gelen ziyaretçilerde çok beğendi, bizler ürünümüze güveniyoruz, tadıyla, rengiyle ve içeriği ile Antalya'dan dünyaya enerjiyi biz gönderiyoruz dedi.



 

"
Bize ilgili Haber yada Yorumdaki hata, istek ve şikatleri bildirebilirsiniz.
En Çok Okunan Haberler
E-posta Adresinizi Haber Listemize Ekleyin!