Birleşik Kamu-İş’ten Başkan Mustafa Akaydın’a ziyaret 27-01-2012 - 11-55-32(27-01-2012 - 11-55-32)


Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı İsmail Tutoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ı ziyaret etti.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı İsmail Tutoğlu, Genel Sekreter Cengiz Gülebay ve Eğitim-İş Antalya Şube Başkanı Mehmet Balık, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ı makamında ziyaret etti.

Antalya’da bir takım çalışmalar yapmak için bulunduğunu dile getiren Tutoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, sessizlik olan bu dönemde ses çıkarılması gerektiğini belirtti.

Yapılacak mücadelelerin tek tek başarı şansının olmadığını anlatan Tutoğlu, örgütlü hareket etmeleri gerektiğini kaydetti.

Tutoğlu, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak Samsun’dan Ankara’ya 4 gün sürecek bir yürüyüş planladıklarını belirterek, bu yürüyüşle taleplerini Ankara’da açıklayacaklarını söyledi.


BAŞARI DİLEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu çalışmalarında başarı dileyen Başkan Mustafa Akaydın, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı İsmail Tutoğlu’na Antalya siluetini konu alan bir plaket ile Antalya’yı tanıtan çeşitli hediyeler sundu.



 

"
Bize ilgili Haber yada Yorumdaki hata, istek ve şikatleri bildirebilirsiniz.
En Çok Okunan Haberler
E-posta Adresinizi Haber Listemize Ekleyin!